Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SENCELLES

Núm. 131921
Aprovació de la modificació de la plantilla de personal: creació d'una plaça de policia local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Pel Ple de la corporació Municipal, reunit en sessió extraordinària dia 17 de febrer de 2023, es va adoptar, entre d'altres, l'acord següent:

PRIMER. Aprovar inicialment la modificació de la plantilla de personal municipal que té per objecte la creació de les següents places:

Denominació:

 POLICIA LOCAL

Núm. de places:

 1

Situació:

VACANT

Escala

 ESPECIAL

Subescala

 SERVEIS ESPECIALS

Grup/Subgrup

 POLICÍA LOCAL

Titulació Acadèmica

 LA PRÒPIA

Forma de provisió

 NO DEFINITIVA.

SEGON. Sotmetre el present acord a informació pública per termini de quinze dies mitjançant anunci en el BOIB, durant aquest termini els interessats podran examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin pertinents. Transcorregut aquest termini, si no s'han presentat al·legacions, s'entendrà elevat a definitiu aquest acord d'aprovació inicial.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions i les reclamacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament

[http://sencelles.sedelectronica.es].

En el cas de què no es presentessin reclamacions durant aquest període, s'entendrà elevat a definitiu l'acord d'aprovació inicial i la modificació es considerarà aprovada

 

(Signat electrònicament: 20 de febrer de 2023

El batle-president Joan Carles Verd Cirer)