Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES

Núm. 131289
Extracte de l'Acord del Consell Rector de l'IMEB de 3 de febrer de 2023, pel qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria de subvencions dirigides als centres d'educació infantil i primària de Calvià (CEIP Ses Rotes Velles, CEIP Ses Quarterades i CEIP Galatzó) per a la realizació de les intervencions als patis de l'escola per tal d'adaptar-les a les noves necessitats i a les peticions dels alumnes expressades al Consell de la Infància, per al curs escolar 2022-23

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 676394

D'acord amb el que preveuen els arts. 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatorias).

Primer. Objecte

La present convocatòria té per objecte la concessió de subvencions als centres d'educació infantil i primària de Calvià (CEIP Ses Rotes Velles, CEIP Ses Quarterades i CEIP Galatzó) a fi d'impulsar la realització de les intervencions als patis de l'escola per tal d'adaptar-les a les noves necessitats i a les peticions dels alumnes expressades al II Consell de la Infància de Calvià.

Segon. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris els tres centres d'educació infantil i primària de Calvià: CEIP Ses Rotes Velles, CEIP Ses Quarterades i CEIP Galatzó.

No es podran beneficiar de les ajudes previstes en aquesta convocatòria les entitats en què concorri alguna de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Tercer. Bases reguladores

Bases reguladores per a la concessió de subvencions dirigides als centres d'educació infantil i primària de Calvià (CEIP Ses Rotes Velles, CEIP Ses Quarterades i CEIP Galatzó) per a la realització de les intervencions als patis de l'escola per tal d'adaptar-les a les noves necessitats i a les peticions dels alumnes expressades al Consell de la Infància, per al curs escolar 2022-23, publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 20 de 14 de febrer de 2023.

Quart. Quantia

L'assignació pressupostària per a la present convocatòria és de seixanta-cinc mil set-cents cinquanta euros (65.750,00 €) per a l'any 2023, amb càrrec a la partida pressupostària de l'IMEB 10 32000 4800001. La quantia de la subvenció serà de vint-i-un mil dos-cents cinquanta euros (21.250,00 €) per centre educatiu.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és del 6 al 24 de març de 2023.

 

Calvià, (signat electrònicament: 16 de febrer de 2023)

La presidenta de l'IMEB Olga Granados Expósito