Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 102435
Nomenament de secretària del Jutjat de Pau d’Alaró (personal laboral fix)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. 1326/2022)

Resolució del 1r. tinent de batle

Fets.

Convocatòria i bases del procés selectiu aprovades per acord de la junta de govern local de 7 de desembre de 2022 (BOIB núm. 164, de 17.12.2022).

Anunci de la convocatòria publicat en el BOE núm. 312, de 29.12.2022.

Llista provisional d'aspirants admeses i excloses, aprovada per resolució del 1r. tinent de batle de 16 de gener de 2023, que esdevingué definitiva per no haver-se presentat reclamacions.

Nomenament dels membres de la comissió de valoració dels mèrits del concurs, per resolució del 1r. tinent de batle de 17 de gener de 2023.

Valoració provisional dels mèrits, de 26.01.2023.

Resolució d'al·legacions a la puntuació provisional, per la comissió de valoració, amb proposta de nomenament i proposta d'ordre de prelació a la borsa de feina, de 6 de febrer de 2023.

No és necessària la presentació de la documentació indicada a la base tretzena perquè la persona proposada és empleada d'aquest ajuntament.

Fonaments de dret.

Base tretzena de la convocatòria.

Resolució.

En exercici de l'atribució que me confereix l'article 21,1,h de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, resolc:

1r. Nomenar secretària del Jutjat de Pau d'Alaró, personal laboral fix d'aquest ajuntament, a: Maria del Mar Frontera Monserrat, dni. ****863**

2n. Aprovar la relació complementària d'aspirants i borsa de treball:

Posició

Aspirant

DNI

Puntuació total

1

Ossa Bibiloni, Dayana

***5809**

11,15

2

Campins Perelló, Catalina

***9819**

0,00

Aquesta relació també té la consideració de relació complementària de persones aspirants per al possible nomenament en el cas que la persona inicialment proposada renunciï a la plaça, d'acord amb el que preveu l'article 61.8 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i la base onzena de la convocatòria.

Cosa que fem publica per a general coneixement.

Recursos.

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la publicació de la present resolució.

b) El recurs d'alçada davant la junta de govern local, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Alaró, 8 de febrer de 2023

El 1r. tinent de batle Lorenzo Rosselló Campins