Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 101022
Correcció d’errades de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 2 de juny de 2022 per la qual es concedeixen les subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu (BOIB núm 75, de 9 de juny de 2022).

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 3 de juliol de 2021 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (programa MOVES III) mitjançant resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. En data 18 de març de 2022, el Sr. Huguet Salom presentà documentació per acollir-se a la convocatòria per la implantació  infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric 7,4kW.

3. En data 26 d'abril de 2022 es va emetre una proposta de resolució estimatòria del director general d'Energia i Canvi Climàtic (BOIB núm 57, de 30 d'abril de 2022).

4. En data 9 de juny de 2022 es va publicar la resolució del conseller de Transició Energètica, Sector Productius i Memòria Democràtica per la qual es concedeixen les subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, en el qual es concedia al Sr. Lorenzo José Huguet Salom 1.296,76€ i s'autoritzava i disposava al seu favor aquesta despesa.

5. Amb posterioritat , s'ha detectat un error material manifest en l'import assignat de subvenció al Sr. Huguet Salom que figura en l'annex de la resolució esmentada, ja que es va incloure en l'import final de la subvenció l'IVA quan clarament no és un concepte a incloure pel que es procedeix a rectificar-lo.

Fonaments de dret

1. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició. Així mateix, la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que han estat notificats o publicats.

2. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la rectificació del error material existent en la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sector Productius i Memòria Democràtica de 2 de juny de 2022 per la qual es concedeixen subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, únicament en el sentit de corregir la quantia que correspon abonar al Sr. Lorenzo José Huguet Salom en els següents termes:

On diu :

Import Subvenció (€) 1.296,76   

 

​​​​​​​Ha de dir:

Import Subvenció (€)  1.070,30

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, data de la signatura (6 de febrer de 2023)

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo Per delegació del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (BOIB núm. 31, de 4/3/2021)