Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEIS DE MILLORA AGRÀRIA I PESQUERA (SEMILLA)

Núm. 100838
Determinació de la composició de l’òrgan de selecció encarregat de dur a terme el procés selectiu relacionat amb la convocatòria publicada al BOIB núm. 169 de data 29 de desembre de 2022 , per la qual s’aproven les bases que regulen el procés d’estabilització per concurs, per a cobrir la plaça de personal laboral identificada amb el codi L0261000C patró/patrona professional guarda pesca de reserva marina a Palma, Mallorca, de l’Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (IRFAP)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant resolució de la directora gerent de l'IRFAP es van aprovar les bases  que havien de regir les bases reguladores del procés d'estabilització per concurs per a cobrir la plaça de personal laboral, identificada amb el codi L0261000C patró/patrona professional guarda pesca de reserva marina a Palma, Mallorca, publicada al BOIB núm. 169 de 29/12/2022.

2. Al punt 18. 1 de l'esmentada resolució es determina  la composició de l'òrgan de selecció i, en base a això, s'ha procedit a la seva nominació.

Fonaments de dret

1. Decret 28/2014, de 27 de juny, d'aprovació dels Estatuts de l'entitat pública empresarial , Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears que al seu article 17.2.c)  atribueix a la directora gerent de SEMILLA la direcció del personal.

2. Conveni col·lectiu per al personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears publicat en el BOIB Núm. 174, de 19/12/2013.

Per tot això es dicta la següent

Resolució

1. Publicar que, una vegada aplicat el procediment recollit a l'apartat 18.1 de les bases indicades al punt 1 dels antecedents, es determina que la composició de l'òrgan de selecció encarregat de dur a terme el procés selectiu relacionat amb el lloc de feina L0261000C es compon pels següents membres:

President: Jose Manuel Fernández Zapata (tècnic grau mig RRHH)

Suplent de president: Jaume Roca Jaume (Cap d'administració).

Secretària: Catalina Borras Pastor (Administrativa RRHH)

Suplent de secretària: Joana Socias Llull (Administrativa nº 4)

Vocal: Oliver Navarro Gil (Tècnic superior lloc base nº 1)

Suplent vocal: Jose Carlos Sabater Roca (Administratiu comptabilitat nº 2)

Vocal : Margalida Sastre Suau (Tècnica de promoció nº 1)

Suplent Vocal : Maria Antònia Miró García (Tècnica de promoció nº 3)

 Contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració d'aquesta entitat en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que la persona interessada en pugui interposar qualsevol altre que consideri procedent.

 

Palma, 6 de febrer de 2023

La directora gerent de l'IRFAP

Georgina Brunet i Ródenas