Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ESCORCA

Núm. 96633
Agrupament Secretaria Ajuntament d'Escorca i Selva

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per significar que el Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària, celebrada el dia 30 de gener de 2023, va adoptar, entre altres acords, el que a l'esborrany de l'acta de la sessió, a la lletra diu:

“Inici de l'expedient d'agrupació de la plaça de Secretaria amb l'Ajuntament de Selva.

Seguidament el Sr. Batle posa de manifest als presents que darrerament s'han dut a terme converses entre l'Ajuntament de Selva i aquest Ajuntament d'Escorca en relació a la possibilitat i conveniència de procedir a constituir una agrupació entre ambdós ajuntaments per al manteniment en comú de la plaça de Secretaria, tota vegada que ens trobem davant la tessitura de la jubilació del secretari titular d'aquest Ajuntament d'Escorca, el Sr. Joan Marqués Company.

En la creença que de l'esmentada agrupació dels dos municipis pel manteniment de dita plaça resultarà avantatjosa pels dos municipis, es presenta la proposta següent:

Primer.- Procedir a iniciar els tràmits i l'expedient administratiu per procedir a l'agrupació dels municipis de Selva i Escorca pel manteniment en comú de la plaça de Secretaria.

Segon.- Procedir a designar com a membres d'aquest Ajuntament d'Escorca per a la redacció dels estatuts que han de servir de base a dita agrupació, com a titular, el batle d'Escorca i com a suplent el Sr. Bernat Vallori Mairata.

Tercer.- Sotmetre l'acord de referència a exposició pública en el BOIB per termini de quinze dies naturals, als efectes que puguin presentar-se al·legacions o reclamacions.

Quart.- Remetre certificació de l'acord adoptat per aquest Ajuntament d'Escorca a l'Ajuntament de Selva, tot, als efectes oportuns i perquè puguin donar inici, així mateix, a la tramitació del corresponent expedient administratiu. ”.

El que es fa públic per termini de quinze dies naturals, als efectes que puguin presentar-se al·legacions o reclamacions.

 

(Signat electrònicament: 6 de febrer de 2023)

El batle Antoni Solivellas Estrany