Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 88847
Nomenament funcionària eventual

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vistes les necessitats de personal eventual d'aquesta Alcaldia per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial d'auxiliar administratiu que consta a la plantilla de funcionaris eventuals d'aquest Ajuntament (BOIB núm. 112 de 25 d'agost de 2022).

Vist l'informe jurídic que obre a l'expedient.

De conformitat amb l'establert en l'article 104.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER. Nomenar a Catalina Coll Moragues, amb DNI número ***8734** com a personal eventual, per ocupar el lloc de treball de confiança i/o d'assessorament especial d'Auxiliar Administratiu, amb efectes a partir del dia 1 de febrer de 2023. La retribució bruta anual serà de 21.054,40'-euros, per considerar que la persona que es nomena és l'adequada per desenvolupar-ho i compleix els requisits i la titulació exigits en l'Acord Plenari de 24 de maig de 2022 i publicació definitiva el dia 9 de juliol de 2022, pel qual s'aprova la Plantilla de Personal d'aquest Ajuntament i el Pressupost municipal del present exercici.

SEGON. La nomenada podrà ser cessada o separada lliurement per la Batlia en qualsevol moment del mandat de l'actual Corporació. En qualsevol cas, aquest personal eventual cessarà automàticament en tot cas quan es produeixi el cessament o expiri el mandat de l'autoritat a la qual prestin la seva funció de confiança o assessorament.

TERCER. Notificar aquest nomenament a la persona interessada als efectes corresponents.

QUART. Fer públic aquest nomenament en el Butlletí Oficial de la Província de les Illes Balears.

CINQUÈ. Donar trasllat a Ple en la primera sessió que celebri.

 

(Signat electrònicament: 2 de febrer de 2023)

El batle Carlos Simarro Vicens