Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 88039
Proposta de resolució del director general d’Energia i Canvi Climàtic per la qual es concedeixen les subvencions per a l’execució del programa d’incentius 6, lligat a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L'11 de setembre de 2021, en el BOIB núm. 125, es va publicar la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a l'execució del programa d'incentius 6, lligat a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 (BOIB núm. 137, de 22 d'octubre de 2022).

2. Les persones o entitats que figuren en l'annex d'aquesta Proposta varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3. Els tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

-Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

-Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

-Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

4. Els tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat onzè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

2. El Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

4. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

5. El Reial decret 477/2021, de 29 de juny, pel qual s'aprova la concessió directa a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla d'ajuts per a l'execució de diversos programes d'incentius lligats a l'autoconsum i a l'emmagatzematge amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu.

6. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a l'execució del programa d'incentius 6 lligat a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu (BOIB núm. 125, d'11 de setembre de 2021).

7. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es modifica la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a l'execució del programa d'incentius 6, lligat a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu NextGenerationEU (BOIB núm. 137, de 22 d'octubre de 2022).

8. L'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

PROPOSTA DE RESOLUCIÓ

Propòs al conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica que dicti una resolució en els termes següents:

1. Aprovar la concessió d'una subvenció als beneficiaris que figuren en l'annex, d'acord amb el concepte i l'import que també figuren en l'annex.

2. Autoritzar i disposar la despesa amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, i del Mecanisme de Recuperació i Resiliència Fons NextGenerationEU.

3. Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han de fer i justificar des del 30 de juny de 2021 fins a un màxim de divuit mesos des de la publicació en el BOIB de la resolució definitiva de concessió.

4. Establir que el pagament i la justificació s'han de fer d'acord amb el que disposa l'apartat tretzè de la convocatòria de subvencions.

5. Establir que els beneficiaris estan obligats a complir amb el que disposa l'apartat dissetè de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021.

6. Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajuts atorgats per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora.

7. D'acord amb l'article 10.t) de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021, les persones o entitats beneficiàries han de garantir el ple compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient (DNSH per les seves sigles en anglès —Do no significant harm—) i l'etiquetatge climàtic i digital, i d'acord amb el que es preveu en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, aprovat pel Consell de Ministres el 27 d'abril de 2021 i pel Reglament (UE) núm. 2021/241 del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de febrer de 2021, pel qual s'estableix el Mecanisme de recuperació i resiliència; com també d'allò requerit en la Decisió d'execució del Consell relativa a l'aprovació de l'avaluació del Pla de Recuperació i Resiliència d'Espanya.

8. Atès que la convocatòria de subvenciones es veu afectada per l'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, és necessari que el beneficiari, a més a més dels documents establerts per a la justificació en l'apartat tretzè de la convocatòria, presenti els documents que s'adjunten com a annex II d'aquesta Proposta i que són els següents:

a) Declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR i d'acord amb l'establert en l'article 8.1.i) de l'Ordre HFP/1030/2021. Adopció de mesures eficaces i proporcionades per evitar el frau, corrupció, conflicte d'interessos i doble finançament en l'àmbit de gestió d'aquests ajuts, segons el que es disposa en els acords i reglaments de la UE i en l'Ordre HFP/1030/2021.

b) Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques en relació amb l'execució i actuacions del PRTR, de conformitat amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i amb l'Ordre HFP/1030/2021.

9. D'acord amb l'article 12 de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021, el beneficiari té l'obligació de reconèixer l'origen i garantir la visibilitat del finançament de la Unió atès l'article 9.3.d) de l'Ordre HFP/1030/2021.

Contra aquesta Proposta de resolució podeu al·legar el que considereu convenient en el termini màxim de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. En cas contrari, s'entendrà que estau conforme amb el contingut de la Proposta.

Palma, 30 de gener de 2023

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo

 

ANNEX I Llista de beneficiaris proposats per atorgar-los la subvenció

Expedient

Data registre d'entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

NEXTG6-21/2021

03/10/2021

LLODRA RIERA, ISABEL

***2391**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia per calefacció, refrigeració i ACS amb sòl radiant i ventiloconvectors

23.840,69

3.000,00

NEXTG6-42/2021

21/10/2021

VALLS BONNIN, CLARA MARIA

***0187**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia aire-aigua per calefacció, refrigeració i ACS

9.916,00

3.000,00

NEXTG6-49/2021

05/11/2021

CLAR VIDAL, JUAN JOSE

***2860**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació solar tèrmica de termosifó 300 lts

2.117,50

1.800,00

NEXTG6-65/2021

28/11/2021

MORRO PALLICER, MARIA ÀNGELS

***7489**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

2.864,34

1.500,00

NEXTG6-80/2021

15/12/2021

LOBATO FERRON, SONIA

***1611**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

3.365,60

2.625,00

NEXTG6-81/2021

15/12/2021

MARTORELL CRU, JUAN FRANCISCO

***2981**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció amb biomassa de 10 kW

3.700,30

2.500,00

NEXTG6-96/2021

30/12/2021

LLANERAS PASCUAL, JOAN MANUEL

***3948**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció local amb biomassa de 16 kW

8.520,31

3.000,00

NEXTG6-209/2021

08/03/2022

GINARD GINARD, MIQUELA

***2181**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

2.970,39

2.970,39

NEXTG6-216/2021

11/03/2022

ENSEÑAT MIRO, VICTOR VICENTE

***6338**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia aire-aigua per climatització mitjançant sòl radiant i per ACS.

20.403,91

5.748,00

NEXTG6-281/2021

22/02/2022

GALMES BAUZA, MARIA

***5438**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

3.638,28

2.500,00

NEXTG6-305/2021

04/05/2022

FRAU FERRIOL, JOANA MARIA

***7634**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

803,34

803,34

NEXTG6-310/2021

06/05/2022

HUGUET SINTES, SEBASTIÀ

***0408**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia per calefacció

6.118,61

3.000,00

NEXTG6-315/2021

09/05/2022

OBRADOR SERVERA, FRANCISCO

***5903**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia de 12.80 kW amb sòl radiant

10.894,33

3.240,00

NEXTG6-316/2021

11/05/2022

FERNÁNDEZ CUESTA, DAVID MARCOS

***6657**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia aire-aigua per ACS

13.323,75

3.000,00

NEXTG6-318/2021

11/05/2022

ESCORIZA ROBLEDILLO, RAMON

***7269**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

3.593,04

2.525,00

NEXTG6-335/2021

20/05/2022

REICHERT, DIETER HELMUT

****3853*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació caldera de biomassa (Pellet)

13.058,20

2.500,00

NEXTG6-337/2021

20/05/2022

MARTINEZ RIBOT, MARIA CRISTINA

***1602**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia de 11,20 kW per calefacció, refrigeració i ACS amb sòl radiant i ventiloconvectors

22.537,13

6.600,00

NEXTG6-341/2021

25/05/2022

FIOL MARTÍN, DOLORES

***3169**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació caldera de biomassa (Pellet)

10.083,72

2.500,00

NEXTG6-345/2021

25/05/2022

BENNO SCHROEDER, NORBERT MANFRED

****1686*

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació caldera de biomassa (Pellet)

4.143,58

2.500,00

NEXTG6-355/2021

02/06/2022

CERDA GUARDIOLA, JAIME ANTONIO

***4269**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia de 9 kW amb ventiloconvectors i terra radiant

45.311,46

6.398,25

NEXTG6-381/2021

15/06/2022

SINTES FERNANDEZ, MARIA DOLORES

***5211**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

6.083,93

3.000,00

NEXTG6-383/2021

16/06/2022

ALCANTARA CANO, ANTONIO

***0076**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de caldera de biomassa de 24 kW

5.879,83

2.500,00

NEXTG6-388/2021

17/06/2022

BERK, MARGARETE MAGDALENA

****7860*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia aire-aigua per calefacció, refrigeració i ACS

17.548,44

3.000,00

NEXTG6-393/2021

22/06/2022

ISCAR ORTS, AINHOA

***3532**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia de 11,30 kW amb sòl radiant i ventiloconvectors

36.720,24

7.378,11

NEXTG6-397/2021

24/06/2022

PUJOL POU, MARGALIDA

***7399**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació caldera de biomassa (Pellet)

12.304,34

2.500,00

NEXTG6-409/2021

08/07/2022

GONZÁLEZ SÁNCHEZ, ELENA

***1362**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia aire-aigua per calefacció, refrigeració i ACS amb sòl radiant i ventiloconvectors

35.692,37

7.020,00

NEXTG6-426/2021

28/07/2022

SALOM PONS, FERNANDO PEDRO

***0744**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

2.976,95

2.460,29

NEXTG6-430/2021

04/08/2022

CALERO FERNANDEZ, ANTONIO

***5157**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

2.583,47

1.875,00

NEXTG6-431/2021

04/08/2022

GOMILA FONT, PEDRONA

***8440**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

2.480,50

2.000,00

NEXTG6-433/2021

05/08/2022

CAÑELLAS VICH, NEUS

***1832**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de caldera de biomassa de 14 kW

5.610,93

2.500,00

NEXTG6-437/2021

05/08/2022

CARRASCO GALINDO, ANA MARIA

***7000**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació caldera de biomassa (Pellet)

9.735,47

2.500,00

NEXTG6-438/2021

05/08/2022

AMER MULET, MIQUEL

***5046**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (peller)

2.210,23

1.500,00

NEXTG6-444/2021

11/08/2022

LLEVADOT VILA, MARIA JESUS

***2035**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia aire-aigua per calefacció, refrigeració i ACS

14.043,97

3.000,00

NEXTG6-450/2021

23/08/2022

POU VICENS, MARIA ESPERANZA

***6828**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia aire-aigua per calefacció, refrigeració i ACS amb sòl radiant

29.868,47

5.175,18

NEXTG6-465/2021

02/09/2022

SIRINGO, MARIA GUILLERMINA

****8425*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació caldera de biomassa (Pellet)

8.812,05

2.500,00

NEXTG6-477/2021

07/09/2022

LLABRES ROSET, MONTSERRAT EUGENIA

***9014**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció local amb biomassa de 9,50 kW

3.630,79

2.375,00

NEXTG6-480/2021

12/09/2022

ROSELLO LEDIN, JUAN GUNNAR

***4582**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de caldera de biomassa de 18 kW

4.636,46

2.500,00

NEXTG6-488/2021

20/09/2022

PAYERAS BATLE, ANTONIO MANUEL

***2231**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació caldera de biomassa (Pellet)

6.337,44

2.500,00

NEXTG6-500/2021

26/09/2022

VALLESPIR MUNAR, MARIA ANTONIA

***6992**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació caldera de biomassa (Pellet)

10.690,58

2.500,00

NEXTG6-501/2021

27/09/2022

TALLÓN VICH, MARIA ROSA

***5681**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

6.051,37

3.000,00

NEXTG6-512/2021

06/10/2022

GILI PONS, ANTONIA

***9596**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia per calefacció, refrigeració i ACS

24.612,23

3.000,00

NEXTG6-513/2021

06/10/2022

OLIVARES GUERRERO, ANTONIO

***3532**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció local de 11,80 kW amb biomassa

4.393,22

2.950,00

NEXTG6-514/2021

09/10/2022

CALVACHE GRATZER, RAFAEL

***2952**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia aire-aigua per calefacció i ACS

8.963,38

3.000,00

NEXTG6-522/2021

18/10/2022

SASTRE CLADERA, AINA CATALINA

***7389**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

3.585,36

2.963,11

NEXTG6-523/2021

18/10/2022

ROJO GOMÁRIZ, MÓNICA

***4515**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció local de 12 kW amb biomassa

3.349,61

3.000,00

NEXTG6-534/2021

02/11/2022

VALLESPIR MUNAR, LLORENÇ JOAN

***8629**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

3.430,58

2.375,00

NEXTG6-536/2021

02/11/2022

FERRERUELA VALLS, JOSE

***8460**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa biomassa (Pellet)

2.697,96

1.875,00

NEXTG6-541/2021

04/11/2022

MORCILLO BUENDIA, ANGEL

***5400**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció local amb biomassa de 7 kW

2.955,84

1.750,00

NEXTG6-542/2021

04/11/2022

BISBAL MORELL, MARGARITA

***1969**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'aerotèrmia aire-aigua per calefacció amb radiadors de baixa temperatura

18.725,48

4.830,00

NEXTG6-543/2021

04/11/2022

SASTRE REYNES, JAIME ANTONIO

***4160**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció local amb biomassa de 6 kW

2.724,92

1.500,00

NEXTG6-547/2021

07/11/2022

CERRA ARGENTE, BORJA

***9712**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de caldera de biomassa de 13,20 kWp

8.514,35

2.500,00

NEXTG6-548/2021

07/11/2022

COMAS SASTRE, FRANCISCA

***8670**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

4.314,86

2.750,00

NEXTG6-550/2021

08/11/2022

TORRES RANZ, CARMEN PILAR

***8623**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

4.181,16

2.750,00

NEXTG6-552/2021

08/11/2022

LAZZANETTI, MARCO

****5020*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

6.699,47

2.750,00

NEXTG6-553/2021

08/11/2022

ARIAS SEGUI, JAVIER

***1830**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de caldera de biomassa de 20 kW

13.030,78

2.500,00

NEXTG6-554/2021

08/11/2022

ANDERSON, GRANT NATHANIEL

****4401*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

6.852,47

2.750,00

NEXTG6-555/2021

08/11/2022

FRAU MARTORELL, JULIÀ

***0158**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció local amb biomassa de 10,20 kW

2.941,04

2.550,00

NEXTG6-558/2021

08/11/2022

HAYTER, GEORGETTE RUTH

****6695*

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació local de calefacció amb biomassa de 12 kW

2.931,59

2.931,59

NEXTG6-570/2021

17/11/2022

FIOL NICOLAU, PEDRO JUAN

***1068**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

4.034,24

3.000,00

NEXTG6-572/2021

18/11/2022

SERVERA DICKINSON, DANIEL CRISTÓBAL

***2727**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

3.653,70

2.439,50

NEXTG6-576/2021

22/11/2022

GARCIAS AMER, JOAN MARC

***7552**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

4.612,78

2.750,00

NEXTG6-580/2021

24/11/2022

PADILLA PERELLÓN, MARÍA BELÉN

***8747**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

3.744,43

2.300,00

NEXTG6-582/2021

26/11/2022

SUREDA TORRANDELL, JERÓNIMA

***0390**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

3.041,33

2.513,50

NEXTG6-590/2021

05/11/2022

NIETO GARCIAS, MARIA DEL MAR

***7182**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

5.849,41

3.000,00

NEXTG6-591/2021

07/12/2022

DECASTRO CASELLA, MARK JOHN

***3849**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció local amb biomassa de 14 kW

3.693,15

3.000,00

NEXTG6-592/2021

07/12/2022

CALVO VANRELL, MARIA

***6578**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

3.535,68

1.875,00

NEXTG6-594/2021

07/12/2022

POQUET BALLESTER, CATALINA

***1516**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

2.660,54

1.875,00

NEXTG6-597/2021

09/12/2022

AMOROS BESTARD, MIGUEL

***2395**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció local amb biomassa de 7,50 kW

2.459,77

1.875,00

NEXTG6-598/2021

12/12/2022

ABRAHAM ESTELRICH, FRANCISCA

***0821**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

2.679,21

1.500,00

NEXTG6-599/2021

12/12/2022

AGUILAR MARTINEZ, ROBERTO

***5028**

2023/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació de calefacció local de 7,50 kW amb biomassa

2.285,72

1.875,00

NEXTG6-600/2021

12/12/2022

NADAL GOMILA, JUAN PABLO

***4509**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

2.826,60

2.336,03

NEXTG6-604/2021

12/12/2022

BAUÇA MASCARO, ANTONIA

***1758**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació estufa de biomassa (Pellet)

3.517,85

2.907,31

Documents adjunts