Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL DE L'HABITATGE I REHABILITACIÓ INTEGRAL DE BARRI

Núm. 87977
Aprovació llista provisional de persones admeses per prendre part al concurs per promoció interna Administratiu/iva del Patronat Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El gerent de Patronat Municipal de l'Habitatge i de la Rehabilitació Integral de Barris,  per decret número HAB20230022 de data 31 de gener  de 2023  ha resolt  el següent:

Primer.- Aprovar la llista provisional de persones admeses per prendre part al concurs per promoció interna, per a la cobertura de 5 places d'Administratiu/iva vacants al Patronat Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació Integral de Barris, dotades pressupostàriament i  corresponents a l'oferta  d'ocupació pública de l'any 2021, publicada al BOIB núm. 169 de 29 de desembre de 2022, en els termes establerts a l'Annex I.

Per esmenar el possible defecte o presentar els documents que siguin preceptius, les persones omeses disposen d'un termini de 10 dies hàbils, comptats des de la publicació de la relació de persones admeses al BOIB. Si no es presenten esmenes a la llista, aquesta esdevé definitiva.

Segon.- Publicar la present resolució al Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i a l'apartat d'oferta pública de feina de la pàgina web del PMHRIBA.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar  per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que les hagi aprovat , conformement al que disposa l'article 123 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre la present notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt el de reposició.

El recurs potestatiu de reposició s'ha de presentar al registre general d'aquest Patronat o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, abans esmentada, i es considerarà desestimat quan no s'hagi resolt ni notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició. En aquest cas queda expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, conformement al que estableix l'article esmentat anteriorment, i els 45 i següents de la llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de  la publicació al BOIB

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (1 de febrer de 2023)

La regidora de l'Àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat Neus Truyol Caimari

 

ANNEX I Llista de persones admeses

ORDRE

DNI

LLINATGES I NOM

1

***6469**

ANA MARIA MONTES CAMPILLO

2

***3361**

MARIA LOURDES LEAL RIERA

3

***5593**

RAFAELA PRECIOSO SÁNCHEZ

4

***3365**

ANTONIA RAMONELL GALLEGO