Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 87190
Constitució de borsa de feina de TAG de Medi Ambient per l'Ajuntament de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per decret de Batlia 2023-286  de data 25 de gener de 2023 , s'ha resolt el següent:

Antecedents

El 16 de gener de 2023 el tribunal qualificador de la convocatòria per la selecció de personal per crear una borsa de feina de tècnic/a de medi ambient, mitjançant concurs oposició, per a l'Ajuntament de Manacor, convocatòria publicada en el BOIB núm. 112 de 25 d'agost de 2022 proposa a la Batlia la constitució definitiva de l'esmentada borsa de feina.

Fonaments Jurídics

Resolució de batlia núm. 2022-3455 de 19 d'agost de 2022 d'aprovació de les bases de la convocatòria d'una borsa de feina de tècnic/a de medi ambient, mitjançant concurs-oposició, per a l'Ajuntament de Manacor, per a l'execució del projecte pel desenvolupament del Pla Local de Prevenció de Residus de Manacor, per tal d'executar, promoure i coordinar les actuacions descrites al Pla, així com l'avaluació periòdica de l'aplicació de les mesures implantades i dels resultats obtinguts i publicada en el BOIB  núm. 112 de 25 d'agost de 2022.

Article 10 del RD Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, que aprova el text refós de la llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Vists els antecedents i fonaments jurídics esmentats, i vist l'informe emès en data 24 de gener de 2023 per la cap TAG de recursos humans

RESOLC

1. Aprovar, segons la proposta definitiva efectuada pel Tribunal Qualificador nomenat a l'efecte, la composició final de la borsa de feina de tècnic/a de medi ambient, mitjançant concurs-oposició, per a l'Ajuntament de Manacor, per a l'execució del projecte pel desenvolupament del Pla Local de Prevenció de Residus de Manacor, per tal d'executar, promoure i coordinar les actuacions descrites al Pla, així com l'avaluació periòdica de l'aplicació de les mesures implantades i dels resultats obtinguts i publicada en el BOIB 112 de 25 d'agost de 2022

Num

DNI

NOM

Nota

1

**2266***

SANSÓ JAUME, SEBASTIÀ

26,1

2

**1928***

CARBONELL BAUZÀ, FRANCISCA

23,5

3

**6195***

PASTOR PONT, ANTONI

22,02

4

**7597***

AISA CABRERA, VANESA MARIA

19,7

5

**4157***

CORDÓN CASERO, SABINA

17,6

6

**5173***

MAS BORDOY, JUAN RAMON

17,2

7

**1928***

SANCHIS FORTEZA-REY, ROSA MARIA

17,13

8

**2146***

GORDIOLA LLABRES, MARTA

16,93

2. Publicar aquesta borsa en el BOIB i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Manacor.

3. Aquesta borsa extraordinària tindrà una vigència màxima de 3 anys des que es publiqui la resolució de constitució al BOIB. Un cop hagi transcorregut aquest període de temps la borsa perd la vigència i no es pot reactivar.

Contra aquesta resolució, de conformitat amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, podreu interposar, alternativament, recurs de reposició potestatiu davant el mateix òrgan que la dictà, en el termini d'un mes a comptar del dia següent al de la publicació, o recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos a comptar del dia següent de la publicació

Si s'opteu per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podreu interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sia resolt expressament o hagi transcorregut un mes de la seva interposició en que s'entendria desestimat per silenci. El termini per interposar, en el seu cas, recurs contenciós administratiu, si heu optat per interposar el recurs de reposició potestatiu, serà de dos mesos comptats del dia següent a la notificació de la resolució expressa del recurs de reposició. Si no hagués resolució expressa el termini serà de sis mesos a comptar de la data en que s'entengui desestimat per silenci el recurs de reposició.

Tot això sense perjudici que pogueu exercitar qualsevol altre recurs que considereu oportú.

 

(Signat electrònicament: 1 de febrer de 2023)

El regidor delegat especial de Promoció Econòmica Joan Gaià i Mascaró