Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 84899
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es designen i/o modifiquen els membres de diferents tribunals de selecció del concurs extraordinari i/o concurs oposició per accedir a places vacants de personal estatutari fix de determinades categories professionals derivades de l’oferta d’ocupació pública addicional d’estabilitat ordinària i excepcional d’estabilització per a l’any 2022, en el Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Fets i fonaments de dret

1. Per mitjà de l'Acord del Consell de Govern de 23 maig de 2022 (BOIB núm. 67, de 24 de maig de 2022) es va aprovar l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització corresponent al personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat (BOE núm. 312, de 29 de desembre de 2021) i corregit per mitjà de l'Acord del Consell de Govern de 31 d'octubre de 2022 (BOIB núm. 141, de 1r de novembre de 2022).

 2. Per mitjà de les resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 1r de desembre de 2022 (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022) que regulen la modalitat de concurs extraordinari i la modalitat de concurs oposició, es varen aprovar les bases generals de tots els processos selectius derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022 en el Servei de Salut de les Illes Balears i que constitueixen el règim jurídic que en regeix de manera uniforme tot el desenvolupament.

3. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears es van aprovar les convocatòries específiques de processos selectius, pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs oposició, derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022, de les categories professionals arquitecte/arquitecta; delineant; enginyer/enginyera superior; enginyer tècnic/enginyera tècnica industrial i personal tècnic no titulat (subgrups A1, A2, i C1), per accedir a places vacants de personal estatutari fix, dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

En aquest sentit, en les categories professionals d'arquitectura, delineació, enginyeria superior i enginyeria tècnica industrial no es va publicar la relació de membres integrants de cada un dels tribunals.

4. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears es va aprovar la convocatòria específica de processos selectius, pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs oposició, derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022, de les diferents categories/especialitats de facultatiu/facultativa especialista d'àrea (FEA) i metge/metgessa d'urgència hospitalària (subgrup A1), per accedir a places vacants de personal estatutari fix, dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

En el cas de la categoria professional/especialitat de FEA medicina física i rehabilitació, s'ha advertit una errada en el nomenament d'un membre del Tribunal (María del Carmen Buen Ruiz), que apareixia com a titular i suplent a la vegada, per la qual cosa pertoca modificar-ho.

5. Segons contempla l'article 13.6 de les bases generals (Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 1r de desembre de 2022 (BOIB núm. 157, de 3 de desembre de 2022, en els casos en què sigui aconsellable i estigui justificat, el director general del Servei de Salut pot designar els assessors especialistes necessaris per col·laborar amb el tribunal de la convocatòria de determinades categories.

Aquests assessors, que tindran veu però no vot, han de tenir una titulació acadèmica de nivell igual o superior a l'exigida per a l'ingrés i han de ser designats per mitjà d'una resolució, que s'ha de publicar al BOIB i en la seu electrònica de la CAIB per informar-ne els candidats.

En aquest sentit, el Tribunal de selecció de medicina d'urgència hospitalària i el Tribunal de selecció de Medicina Familiar i Comunitària han sol·licitat el nomenament d'un/una assessor/assessora respectivament.

Per això, dict la següent

Resolució

1. Designar els membres dels tribunals de selecció dels processos selectius d'arquitectura, enginyeria superior, enginyeria tècnica industrial i delineació que figuren en l'annex 1.

2. Modificar la relació de membres del Tribunal de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de medicina física i rehabilitació nomenant la senyora María Belén Sánchez Marcos com a vocal titular (figura en l'annex 2).

3. Designar el senyor Bernardino Comas Díaz assessor tècnic del Tribunal de medicina d'urgència hospitalària.

4. Designar la senyora María Teresa Millán Olle assessora tècnica del Tribunal de medicina familiar i comunitària

5. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant de l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol un altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

 

(Signat electrònicament: 25 de gener de 2023)

El director general del Servei de Salut Manuel Palomino Chacón Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm.191, de 7/11/2020)

 

ANNEX 1 Designació dels membres dels tribunals de selecció dels processos selectius d'arquitectura, enginyeria superior, enginyeria tècnica industrial i delineació.

Arquitectura

Membres

Titular

Suplent

Presidència

Santiago Ribas González

Jose Francisco Reynes Sancho

Secretaria

Elena Mª Villaverde Bellido

Carmen Garcés Tronch

Vocalia

Margarita Prohens Verger

Yolanda Garvi Blazquez

Vocalia

Josep Carreras Gacias

Nerea Uriarte Eceiza

Vocalia

Oscar Canalis Hernandez

 

 

Enginyeria superior

Membres

Titular

Suplent

Presidència

Joan Toni Santana Morro

Carlos Llop Sureda

Secretaria

Luis Ortega Zaforteza

Joaquín María García Rodríguez

Vocalia

Juan Carlos Plaza Plaza

Mª Antonia Bou García

Vocalia

Juan Serra Andrés

Antonio Martínez Méndez

Vocalia

Catalina Puig Prohens

Luis Alberto Lasheras Pérez

 

Enginyeria tècnica industrial

Membres

Titular

Suplent

Presidència

Alfredo de Juan Carrasco

Javier Pujadas Poulsen

Secretaria

Catalina Reynés Llobera

Nieves Álvarez Torres

Vocalia

Ana Isabel Quintana Carrillo

Carmen Garau Taberner

Vocalia

Antonio Vázquez Hernández

Jaime Ochogavia Colom

Vocalia

Gabriel Sastre Alzamora

Miquel Vicedo Ruiz

 

Delineació

Membres

Titular

Suplent

Presidència

Claudio Calleja Ruiz

-

Secretaria

Luisa Nogúes Sánchez

-

Vocalia

Hernán Lafuente García

-

Vocalia

Juan Luis Palou de Comasema Feliu

-

Vocalia

Luis Alberto Lasheras Pérez

-

 

ANNEX 2 Modificació de la relació de membres del Tribunal de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de medicina física i rehabilitació.

Allà on diu

Facultatiu/facultativa especialista d'àrea de medicina física i rehabilitació

Membres

Titular

Suplent

Presidència

María Pilar Plou Gasca

Naimah Koulaimah Gabriel

Secretaria

Julia María Mejías Rodríguez

Fernando Nadal Roig

Vocalia 1

María del Carmen Buen Ruiz

María del Carmen Buen Ruiz

Vocalia 2

Carlos Alberto Peláez Morales

Maria Esther López Hernández

Vocalia 3

Sausan Sayed Ávila

Paulina Flores Guillins

Vocalia 4

Juan Ignacio Basterrechea Torrecilla

Pedro Leno Vivas

Vocalia 5

Margarita Torello Morey

María Bonafont Vidal

ha de dir

Facultatiu/facultativa especialista d'àrea de medicina física i rehabilitació

Membres

Membres

Suplent

Presidència

María Pilar Plou Gasca

Naimah Koulaimah Gabriel

Secretaria

Julia María Mejías Rodríguez

Fernando Nadal Roig

Vocalia 1

María Belén Sánchez Marcos

María del Carmen Buen Ruiz

Vocalia 2

Carlos Alberto Peláez Morales

Maria Esther López Hernández

Vocalia 3

Sausan Sayed Ávila

Paulina Flores Guillins

Vocalia 4

Juan Ignacio Basterrechea Torrecilla

Pedro Leno Vivas

Vocalia 5

Margarita Torello Morey

María Bonafont Vidal