Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 84006
Acord del Consell de Govern de 30 de gener de 2023 pel qual es dona per assabentat del cessament de la directora gerent i del nomenament del director gerent de Ports de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 34.2 de la Llei 10/2005, de 21 de juny, de ports de les Illes Balears, disposa que el gerent és nomenat pel conseller competent en matèria de ports, atenent a criteris de competència professional.

En el mateix sentit, l'article 14.2 dels Estatuts de Ports de les Illes Balears, aprovats pel Decret 134/2005, de 28 de desembre, disposa que el gerent és nomenat i separat lliurement mitjançant una resolució del conseller competent en matèria de ports.

El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, determina que Ports de les Illes Balears s'adscriu a la Conselleria de Mobilitat i Habitatge.

En data 12 de gener de 2023, el conseller de Mobilitat i Habitatge va dictar una resolució per la qual disposava el cessament en el càrrec de directora gerent de Ports de les Illes Balears de la senyora Cristina Barahona Bellido, amb efectes del dia 17 de gener de 2023 i se li agraïen els serveis prestats.

En data 12 de gener de 2023, el conseller de Mobilitat i Habitatge va dictar una resolució per la qual nomenava director gerent de l'ens públic Ports de les Illes Balears el senyor Juan Vicente Roselló Riera, amb efectes del dia 18 de gener de 2023.

D'acord amb l'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, quan el nomenament o la contractació i el cessament dels directors gerents dels ens del sector públic instrumental no correspongui al Consell de Govern s'han de comunicar a aquest òrgan, i els acords pels quals es doni per assabentat s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, el Consell de Govern a proposta del conseller de Mobilitat i Habitatge, en la sessió de dia 30 de gener de 2023 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del cessament de la senyora Cristina Barahona Bellido com a directora gerent de Ports de les Illes Balears, amb efectes del dia 17 de gener de 2023, a la qual se li agraeixen els serveis prestats.

Segon. Donar-se per assabentat del nomenament del senyor Juan Vicente Roselló Riera com a director gerent de Ports de les Illes Balears, amb efectes del dia 18 de gener de 2023.

Tercer. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Sant Francesc Xavier, 30 de gener de 2023

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez