Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 74452
Modificació puntual número 32 relativa a la creació d'un sistema viari per generar el vial cívic fins a la via verda

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament a la sessió de dia 19 de gener de 2023, va adoptar entre d'altres l'acord següent:

Primer. Aprovar inicialment la modificació de les Normes Subsidiàries núm. 32 redactada per l'Arquitecte Municipal Sr. Agustí Buades Mayol consistent en la creació d'un sistema viari per generar vial cívic a la carretera local de sa Torrenova a la seva connexió amb rotonda de la carretera MA-4023 (parcel·la 84 del polígon 1 i parcel·les 437, 438, 439 i 642 del polígon 2); la modificació permet incrementar l'amplada de la carretera local de sa Torrenova en el tram comprès entre la via verda (antic traçat del tren de Palma a Artà) i la rotonda amb la MA-4023 a fi i efecte que hi hagi un espai per carril per bicicletes i vianants. També aprovar inicialment l'avaluació ambiental estratègica simplificada redactada per la geògrafa Irene Moya Pais.

Segon. Sotmetre aquesta aprovació al tràmit d'informació pública per un termini de 45 dies, tràmit que, de conformitat amb l'article 55 de la Llei 12/2017 d'Urbanisme, consistirà en la inserció d'un anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament, en aquesta seu electrònica a més de l'anunci s'inserirà la documentació completa. Totes les persones que es mostrin interessades podran consultar la documentació en horari d'oficina (de 8h a les 14.30h) els dies feiners (de dilluns a divendres) a les dependències municipals d'urbanisme situades a la Plaça de l'Ajuntament s/n, així com també, fer ús del seu dret a presentar les al·legacions que estimin adients.

Tercer. Sol·licitar a la Comissió Balear de Medi Ambient l'inici d'avaluació ambiental estratègica simplificada d'aquesta modificació de Normes Subsidiàries o la seva no subjecció a avaluació ambiental estratègica per no tenir efectes significatius en el medi ambient, i remetre la documentació perquè procedeixi a la realització dels tràmits ambientals corresponents.

Quart. Sol·licitar a la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell Insular de Mallorca l'informe en relació a aquesta modificació previst a l'article 55.3 de la Llei 12/2017 d'Urbanisme.

Cinquè. Notificar l'acord d'aprovació inicial individualment als cinc propietaris que es veurien afectats per l'adquisició o expropiació de terrenys que implica aquesta modificació de les Normes Subsidiàries a fi i efecte que puguin formular al·legacions en el termini de 45 dies.

 

Sant Llorenç des Cardassar, en la data de la signatura electrònica (27 de gener de 2023)

El batle Pep Jaume Umbert