Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 74017
Proposta de resolució del director general d’Energia i Canvi Climàtic per la qual es deneguen les subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents en municipis de repte demogràfic (Programa PREE 5000)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 16 de novembre de 2021 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents en municipis de repte demogràfic (Programa PREE 5000) inclòs en el programa de regeneració i repte demogràfic del Pla de Rehabilitació i Regeneració Urbana de Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu. (BOIB núm. 158).

2. Les persones o entitats que figuren en l'annex d'aquesta Resolució varen presentar a la conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3. Les actuacions subvencionables hauran de realitzar-se, necessàriament, en edificis o habitatges que es trobin ubicats a les Illes Balears en qualsevol dels municipis de repte demogràfic ( municipis de menys de 5.000 habitants i els municipis de fins a 20.000 habitants en els quals totes les seves entitats siguin de fins a 5.000 habitants) , segons objecte d'aquesta Resolució.

Fonaments de dret

1. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

2. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

3. L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'energia (BOIB núm. 72, de 24 de maig de 2008).

4. El Reial Decret 691/2021, de 3 d'agost, pel qual es regulen les subvencions a atorgar a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents, en execució del Programa de rehabilitació energètica per a edificis existents en municipis de repte demogràfic (Programa PREE 5000), inclòs en el Programa de regeneració i repte demogràfic del Pla de rehabilitació i regeneració urbana del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com la seva concessió directa a les comunitats autònomes. (BOE núm. 185, de 4 d'agost de 2021).

5. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 10 de novembre de 2021 per la qual s'aprova, mitjançant el procediment de despesa anticipada, la convocatòria pública de subvencions per a l'any 2022 per actuacions del programa de rehabilitació energètica en edificis existents en municipis de repte demogràfic (Programa PREE 5000) Next Generation EU.

Proposta de resolució

Denegar per incompliment del requisit de pertànyer a municipis ubicats a les Illes Balears inclosos dins de repte demogràfic (Programa PREE 5000) els beneficiaris que figuren en l'annex.

Contra aquesta Proposta de resolució podeu al·legar el que considereu convenient en el termini màxim de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. En cas contrari, s'entendrà que esteu conforme amb el contingut de la Proposta.

Palma, 24 de gener de 2023

El director general d' Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo

 

ANNEX

Expedient

Sol·licitant

NIF

PREE5000-24/2021

ANTONIA BARCELÓ MAIMO

***0913**