Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 72608
Modificació del Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2023, 2024, 2025, 2026 i 2027

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2023, 2024, 2025, 2026 i 2027, aprovat pel ple dia 30 de març de 2022 i publicat definitivament al BOIB de dia 12 de maig de 2022 conté una errada derivada de l'augment de 2 a 4 possibles llicències temporals, atès que va quedar el redactar de l'anterior Pla quan només existien 2 possibles llicències temporals.

Per això, es proposa al Ple canviar el següent redactat al quart paràgraf del punt II “Característiques de les llicències temporals”:

On posa:

Personal: L'autorització tindrà el caràcter de personal i per tant anirà vinculada a l'atorgament a una persona que reuneixi els requisits, i a un únic vehicle, que igualment reuneixi les característiques que es demanin. Només podrà obtenir-me una llicència temporal per persona. Intransmissibles: Aquestes autoritzacions no es podran transmetre en cap cas.

Ha de posar:

Personal: L'autorització tindrà el caràcter de personal i per tant anirà vinculada a l'atorgament a una persona que reuneixi els requisits, i a un únic vehicle, que igualment reuneixi les característiques que es demanin. Només es podran obtenir dues llicènciès temporals per persona. Intransmissibles: Aquestes autoritzacions no es podran transmetre en cap cas.

 

Deià, a la data de la signatura electrònica (25 de gener de 2023)

(El batle) Lluís Enric Apesteguia Ripoll