Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 69814
Anunci mitjançant el qual es fa pública la dimissió de la presidenta de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la seva substitució per la vicepresidenta d’aquesta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 20.4 del Decret 86/2008, d'1 d'agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, el 3 de desembre de 2020 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la ratificació de la presidenta i la composició de la Junta Directiva de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears un cop finalitzat el procés electoral corresponent al període 2020-2024.

El 16 de gener de 2023, la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, comunica a la Direcció General d'Esports la dimissió –amb data de 31 de desembre de 2022- de la presidenta, senyora María Bibiloni Adrover, i la seva substitució en el càrrec per la senyora Laura Ramos Plaza, vicepresidenta de l'entitat.

L'article 27 del Decret 33/2004, de 2 d'abril, regulador de les federacions esportives de les Illes Balears, estableix que el vicepresident substitueix el president en cas d'absència, vacant o malaltia. Si n'hi ha més d'un, la substitució es fa per ordre de nomenament, i en cas d'impossibilitat del vicepresident o dels vicepresidents per ocupar aquest càrrec, el substitueix el membre de la junta directiva de més edat, o bé el que designen els Estatuts.

Aquesta substitució no pot tenir una durada superior a dotze mesos.

És per tot això que la senyora Laura Ramos Plaza, vicepresidenta de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, assumeix les funcions de la presidenta des de l'1 de gener de 2023 i fins a l'1 de gener de 2024, sens perjudici de la convocatòria d'eleccions a la presidència de la federació corresponent al període 2024-2028, d'acord amb la Resolució de la Conselleria competent en matèria d'esports per la qual s'estableixi l'inici dels processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament, 16 gener de 2023)

El secretari general

Xavier Lluís Bacigalupe Blanco

Per absència del director general d'Esports, en virtut de l'apartat 5.b) de la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports

de 5 de juliol de 2019, per la qual es deleguen diferents competències i la signatura en determinats òrgans directius de la Conselleria, i se n'estableix el règim de suplència (BOIB núm. 91, de 6 de juliol de 2019).