Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 69687
Aprovació inicial del Reglament d’organització i funcionament del Consell Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 19 de gener 2023, el Ple de l'Ajuntament de Son Servera va aprovar inicialment el Reglament d'organització i funcionament del Consell Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Son Servera.

D'acord amb els articles 49  de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i 102 de la Llei 20/2006, de 20 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, s'exposa l'expedient al públic durant un termini de 30 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Durant aquest termini qualsevol interessat pot examinar l'expedient a la Secretaria de l'Ajuntament i formular les al·legacions que considerin pertinents. Així mateix, el text aprovat inicialment estarà a disposició dels interessats al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament.

En cas que no es presenti cap reclamació, objecció o observació en el termini de 30 dies hàbils, l'acord inicial s'entendrà elevat a definitiu.

 

Son Servera,  signat electrònicament: (25 de gener de 2023)

La batlessa

Natalia Troya Isern