Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 42021
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Afers Socials i Esports durant el tercer quadrimestre de l’any 2022 i amb anterioritat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

2. En el BOIB núm. 123, de 20 de setembre de 2022, es va publicar la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 14 de setembre de 2022, per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l'any 2022. No obstant això, amb posterioritat han arribat convenis subscrits durant aquest període.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears durant el tercer quadrimestre de l'any 2022 i amb anterioritat que no havien estat publicats (vegeu l'annex d'aquesta Resolució).

 

Palma, 12 de gener de 2023

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez

 

Annex

Llistat dels convenis subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports en el tercer quadrimestre de l'any 2022 i amb anterioritat que no s'havien publicat:

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Capdepera per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, de dia 20 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Esporles per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, de dia 20 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Alcúdia per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, de dia 30 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports l'Ajuntament d'Andratx per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, de dia 18 de juliol de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i l'Ajuntament de Manacor per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, de dia 25 de juliol de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Muro per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Marratxí per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i la Mancomunitat del Pla de Mallorca per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Santa Maria per la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Calvià per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Ferreries per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Alcúdia per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Artà per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Alaior per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sant Lluís per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament des Mercadal per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sóller per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Pollença per a la reserva i l'ocupació de places residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 5 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal dels menors, de dia 6 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Campos per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 15 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Maó per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 15 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Club Esportiu Palma de Mallorca Activa «PALMAesports» en l'execució de mesures de justícia juvenil en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat, de dia 23 de setembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència, de dia 14 d'octubre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) per a la reserva i l'ocupació de places d'estades di¨urnes i residencials per a gent gran en situació de dependència, de dia 14 d'octubre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Capdepera per donar el servei d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència durant els dissabtes en el Centre de Dia de Cala Rajada, de dia 24 d'octubre de 2022.

- Conveni entre el Ministeri de Justícia i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per establir les línies de cooperació i de col·laboració entre les diferents oficines d'assistència a les víctimes de delicte situades a les Illes Balears i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en l'àmbit de l'ajuda a nins, nines i adolescents víctimes de violència amb la finalitat de garantir l'adequat exercici dels drets prevists a la Llei orgànica 8/2021, de 4 de juny, de protecció integral a la infància i l'adolescència enfront a la violència, de dia 26 d'octubre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Consell Insular de Formentera per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència, de dia 31 d'octubre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Palma per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència, de dia 3 de novembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i la Mancomunitat Pla de Mallorca per donar el servei d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència durant els caps de setmana i els festius en el Centre de Dia d'Algaida i en el centre Centre de Dia de Petra, de dia 11 de novembre de 2022.

- Conveni entre l'Administració General de l'Estat i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears pel desenvolupament del marc de cooperació interadministrativa previst en la Llei 39/2006 ,de 14 de desembre, de promoció de la autonomia personal i atenció a las persones en situació de dependència i per a l'establiment i finançament del nivell de protecció acordat per a l'exercici 2022, de dia 22 de novembre de 2022.

- Segona addenda a l'Acord de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Institut Balear de l'Habitatge en relació amb les condicions de gestió i ús de sis habitatges de protecció pública ubicats a Mallorca i Menorca, per tal d'incorporar deu nous habitatges de dia 7 de desembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Consell Insular d'Eivissa per a l'execució de projectes amb càrrec als fons Europeus procedents del mecanisme per a la recuperació i resiliència de dia 13 de desembre de 2022.

- Addenda de modificació del conveni de col·laboració entre el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'execució de projectes amb càrrec als Fons Europeus procedents del Mecanisme per a la Recuperació i Resiliència, de dia 15 de desembre de 2022.

- Addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports, la Fundació Institut Socioeducatiu S'Estel i el Consell Insular de Menorca per derivar i atendre a persones de menys de 14 anys amb conductes abusives sexuals i sotmeses a una mesura de protecció jurídica mitjançant el Programa Atura't subscrit dia 19 d'agost de 2021, de dia 20 de desembre de 2022.

- Addenda de correcció material del conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal del menors subscrit dia 23 d'agost de 2022, de dia 22 de desembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Consell Insular de Menorca per desenvolupar actuacions d'integració de persones immigrades per a l'any 2022 de dia 22 de desembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Alaró per construir un centre d'estades diürnes per a persones dependents, amb la finalitat que formi part de la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència de dia 22 de desembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament d'Artà per ampliar i modernitzar el Centre d'estades diürnes per a persones dependents del municipi d'Artà amb la finalitat de millorar la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència de dia 22 de desembre de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Selva per construir un centre d'estades diürnes per a persones dependents, amb la finalitat que formi part de la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència de dia 22 de desembre de 2022.