Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 38462
Llista definitiva de reconeixement de canvis de nivells de carrera professional dels treballadors de l’ajuntament d'Alaró

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm.: 204/2022

Mitjançant la resolució de batlia 2023-0062 de dia 12 de gener de 2023, s'ha emès resolució de la llista definitiva de reconeixement de canvis de nivells de carrera professional dels treballadors de l'ajuntament d'Alaró.

Cosa que fem pública al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament d'Alaró (https://ajalaro.sedelectronica.es/info.0) als efectes establerts a l'article 45 de la Llei 39/2.015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Alaró, 13 de gener de 2023

El batle Llorenç Perelló Rosselló

 

RESOLUCIÓ DE BATLIA

Mitjançant acord de l'òrgan avaluador de la carrera professional, reunit en sessió el 12 de desembre de 2022, es va aprovar la llista provisional de reconeixement de canvis de nivells de carrera professional dels treballadors de l'ajuntament d'Alaró, la qual fou objecte de publicació en data 21 de desembre de 2022 al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament d'Alaró (https://ajalaro.sedelectronica.es/info.0).

L'acta atorgava un termini deu (10) dies hàbils, a comptar des del dia següent de la publicació al taulell d'anuncis de la seu electrònica de la llista provisional de reconeixement de nivells inicials de carrera professional, per presentar esmenes o reclamacions.

El termini d'al·legacions va finalitzar el dia 9 de gener de 2023.

Dins el termini indicat s'han presentat les següents al·legacions i/o esmenes:

  • Ana V. Palomino Pérez, registre d'entrada 2023-E-RE-5, en data 03/12/2023.

Reunit de nou l'òrgan avaluador de la carrera professional, en sessió el 12 de gener de 2023, vistes les al·legacions, les quals s'han atès conforme a l'establert a l'Acord entre l'ajuntament i les organitzacions sindicals en matèria de carrera professional del personal de l'ajuntament d'Alaró, procedeix desestimar les al·legacions presentades per A.V.P.P. d'acord amb l'acta de l'òrgan avaluador de la carrera professional, adjuntant la transcripció que s'assumeix en la seva totalitat

D'una banda al·lega que el reconeixement de la carrera professional tingui efectes econòmics en data 21/07/2022 data que inicià la relació laboral amb l'ajuntament. Els efectes econòmics estan regulats en el 10è de l'Acord entre l'ajuntament d'Alaró i les organitzacions sindicals en matèria de carrera professional del personal (BOIB núm. 54, 6 de maig de 2017), segon la redacció aprovada posteriorment (BOIB núm. 47, de 8 d'abril de 2021). En el darrer paràgraf del punt s'especifica que els efectes econòmics seran efectius a partir de la data de sol·licitud o des del moment del compliment dels requisits si en la data de la sol·licitud no s'haguessin complit. Es recorda a més que l'accés al complement de la carrera professional horitzontal és de caràcter voluntari i no és automàtic sinó que és pregat, per tant no poden tenir efectes amb caràcter retroactiu a la sol·licitud, de la mateixa forma que no ho són els reconeixements de triennis o les ajudes d'acció social.

D'altra banda al·lega accedir al nivell III al tenir una antiguitat reconeguda en data 13/09/2007, i que en data 13/09/2022 compleix els 15 anys de serveis prestats. Es recorda que tal com indica l'article 17.a) EBEP, respecte a la carrera professional horitzontal, aquest és un sistema d'escalons d'accés que amb caràcter general són consecutius, excepte casos excepcionals prevists. És a dir, l'accés entre els diferents nivells es realitza complint una sèrie de requisits respecte al nivell anterior, entre els quals el període de serveis prestats. En aquest sentit el punt 7 de l'acord estableix un període de 5 anys respecte al nivell anterior. Per tant l'accés al nivell no s'avalua com l'antiguitat i els triennis, sinó que és un sistema esglaonat. Dit això, la sra. Palomino li és reconegut el nivell II al certificar que ja posseïa aquest nivell a l'ajuntament de Bunyola amb efectes a 15/11/2018 i és a partir d'aquesta data en que ha de superar el període de 5 anys, que s'estima el proper 15/11/2023. A més, durant aquest període ha de realitzar un mínim de 100 hores de formació al pertànyer al grup C1.”

Una vegada resoltes les esmenes i al·legacions, el batle dictarà la resolució que contendrà les llistes definitives de reconeixement de canvis de nivells inicials de carrera professional dels treballadors de l'ajuntament d'Alaró, que es publicarà al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament d'Alaró (https://ajalaro.sedelectronica.es/info.0) i al Butlletí Oficial de les Illes Balears

És per això que fent ús de les atribucions que em confereixen l'apartat g) de l'article 21.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, l'apartat d) de l'article 24 del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local; i l'apartat 14 de l'article 41 del Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals,

 

RESOLC

PRIMER.- Reconèixer el canvi de nivell de carrer professional horitzontal dels següents treballadors:

Nom

DNI

Grup / subgrup

Data reconeixement següent nivell

Nou nivell

CARBONELL FAR, MANUELA

***101**F

E

18/07/2022

1

CRESPÍ POL, JOAN

***994**R

AP-E

11/05/2022

4

GELABERT ISERN, JERONIMA

***359**M

E

09/10/2022

1

GINARD ARQUES, ANTÒNIA

***018**C

E

19/07/2022

1

GOMILA MOREY, ANTONIA

***406**B

A

18/03/2022

2

PUIGSERVER ANTICH, IVAN

***897**T

A

25/11/2022

1

SIMONET WICKHOLM, CRISTINA

***954**N

B

02/01/2022

4

SEGON.- Reconèixer a Ana V. Palomino Pérez (NIF ***166**L) el nivell 2 de carrera professional horitzontal per reconeixement del nivell en una altre administració. Es reconeix amb efectes d'accés al nivell en data 15/11/2018 i els efectes econòmics en data 26/08/2022, data de la presentació de la sol·licitud.

TERCER.- Desestimar les al·legacions presentades per Ana V. Palomino Pérez, denegar el canvi de nivell a 3 a, ja que no ha complit el requisit de prestació de serveis per un període mínim de 5 anys des de l'accés al nivell 2, i desestimar el reconeixement dels efectes econòmics en data 21/07/2022 ja que és anterior a la data de sol·licitud.

QUART.- Abonar al personal de l'ajuntament els endarreriments corresponents al reconeixement dels nous nivells de carrera, amb afectes econòmics del dia següent del compliment del mateix.

CINQUÈ.- Publicar aquesta resolució al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament d'Alaró (https://ajalaro.sedelectronica.es/info.0) i al Butlletí Oficial de les Illes Balears, tot informant als interessats que, contra la present Resolució, que exhaureix la via administrativa, poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

Alaró,  12 de gener de 2023

                                                                                                       El batle                                                                                                                                                                       Llorenç Perelló Rosselló         

                                                                                             Intervingut i conforme,                                                                                                    L'interventor                                                                                             Ruben López Santandreu