Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 32086
Acord del ple del Consell Insular d’Eivissa, de data 23/12/2022, d’aprovació inicial dels mapes estratègics de remor de la xarxa de carreteres del Consell Insular d'Eivissa i obertura del període d’informació pública (exp núm. 2021/00021003q)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple ordinari del Consell Insular d'Eivissa, en sessió de dia 23 de desembre de 2022, va aprovar la següent proposta d'acord:

«.../...

Primer. Prendre en consideració i aprovar inicialment els Mapes Estratègics de Remor de la xarxa de carreteres del Consell Insular d'Eivissa, amb el següent número de CSV 14161355172363166415.

Segon. Sotmetre aquests Mapes Estratègics de Remor al tràmit d'informació pública durant el termini d'un mes, mitjançant anunci publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al portal web, al tauler d'anuncis i edictes electrònics de la seu electrònica d'aquest Consell Insular i, en un dels diaris de major circulació de l'illa d'Eivissa; als efectes que totes les persones interessades puguin formular les al·legacions que tenguin per convenient, tot de conformitat amb el que disposen els articles 5 i 14 de la Llei 37/2003, de 17 de novembre, de la remor i l'article 5.3 de la Llei 1/2007, de 16 de març, contra la contaminació acústica de les Illes Balears i l'article 83 de la Llei 39/2015.

Es fa avinent que el termini d'un mes d'informació pública començarà a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci al BOIB.

Durant el termini esmentat l'expedient es podrà consultar a les dependències del Departament de Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme, Servei d'Infraestructures Viàries, ubicades a l'Avinguda d'Espanya, núm. 49, planta quarta (en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres (excepte festius) i en el web del Consell Insular d'Eivissa a l'adreça electrònica següent: https://www.conselldeivissa.es/

Tercer. Sol·licitar informe als cinc Ajuntaments de l'illa d'Eivissa, a la Direcció General de Territori i Paisatge i a la Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears; al Departament d'Obres Públiques de la Direcció General de Mobilitat i Transport Terrestre de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears; i dins del propi Consell Insular, demanar informe al Servei de Territori, a la Secció de Patrimoni i a la Secció de Medi Ambient. Tot l'anterior, atesa la incidència que, d'acord amb l'article 17 de la Llei 37/2003, té l'aprovació dels Mapes Estratègics de Remor i els seus futurs Plans d'Acció en matèria de contaminació acústica, en la planificació territorial i urbanística.

.../...».

En conseqüència, d'acord amb el punt segon de l'acord se sotmeten a informació pública els Mapes Estratègics de Remor de la xarxa viària del Consell d'Eivissa, durant el termini d'un mes, mitjançant la publicació del present edicte al BOIB, al portal web, al tauler d'anuncis i edictes electrònics de la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa i, en un dels diaris de major circulació de l'illa d'Eivissa; als efectes que totes les persones interessades puguin formular les al·legacions que tenguin per convenient, i tot de conformitat amb el que disposen els articles 5 i 14 de la Llei 37/2003, de 17 de novembre, de la remor i l'article 5.3 de la Llei 1/2007, de 16 de març, contra la contaminació acústica de les Illes Balears i l'article 83 de la Llei 39/2015.

El termini d'un mes d'informació pública comença a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci present al BOIB.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement, tot fent avinent que els mapes de remor aprovats inicialment es podran consultar a les dependències del Departament de Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme, Servei d'Infraestructures Viàries, ubicades a la seu del Consell Insular d'Eivissa, ciutat d'Eivissa, a l'Avinguda d'Espanya, núm. 49, planta quarta (en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres (excepte festius) i en el web del Consell Insular d'Eivissa a l'adreça electrònica següent: https://www.conselldeivissa.es/departaments/territori-infraestructures-intrusisme-oturistica/area/xarxa-viaria.

Eivissa, 10 de gener de 2023

El cap de servei d'Infraestructures Viàries Antonio Marí Noguera