Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 30920
Extracte de l'Acord de la Junta de Govern Local de data 30 de desembre de 2022 d'aprovació de les bases específiques i els annexos de la convocatòria per a la concessió d'ajuts per a l'inici, adequació, modernització, actualització, millora competitiva i/o reconversió de establiments a Zona De Protecció Acústica (ZPAE) del municipi de Sant Antoni De Portmany «Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU»

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8.a de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet del qual es pot consultar a la Base de Dades nacional de Subvencions (http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/index).

Codi identificador BDNS 668813

Primer. Beneficiaris.

Poden ser beneficiaris d'aquestes ajudes les persones físiques i/o jurídiques titulars i/o promotores d'activitats exercides a la zona de protecció acústica (ZPAE) del municipi de Sant Antoni de Portmany que, a més, compleixin els requisits previstos a les bases de la convocatòria.

No podran obtenir la condició de beneficiaris les persones o entitats en les quals concorri algunes de les circumstàncies a què fa referència l'article 13, apartat 2 i 3, de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i l'article 27 del RD 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

No podran obtenir la condició de beneficiaris les persones o entitats en qui concorri la circumstància de doble finançament segons el previst a l'article 188 i 191 del Reglament (UE, Euratom) 2018/1046 del Parlament Europeu i del Consell, de 18 de juliol de 2018 , sobre les normes financeres aplicables al pressupost general de la Unió (Reglament Financer) amb motiu d'haver estat beneficiari d'altres subvencions i/o ajuts d'estat o amb càrrec a fons europeus.

Segon. Objecte:

Aquestes subvencions, que es convoquen de forma extraordinària per a l'any 2022-2023, tenen com a finalitat facilitar l'inici, l'adequació, la modernització, l'actualització, la millora competitiva i/o la reconversió d'establiments ubicats a la zona de protecció acústica (ZPAE) del municipi de Sant Antoni de Portmany, segons zona definida a l'Acord del Ple d'aquesta Corporació de 28 de març de 2018 d'Aprovació definitiva de la zona de protecció acústica, publicat al BOIB núm. 45, de 12 d'abril del 2018.

Tercer. Bases reguladores: Convocatòria

La convocatòria per a la concessió de subvencions per a l'inici, l'adequació, la modernització, l'actualització, la millora competitiva i/o la reconversió d'establiments ubicats a la zona de protecció acústica (ZPAE) del municipi de Sant Antoni de Portmany. Publicades a la pàgina web municipal (http://www.santantoni.net) i seu electrònica (http://santantoni.sedelectronica.es/board)

Quart. Quantia:

El pressupost d'aquesta convocatòria és de dos-cents trenta mil (230000,00) euros. La quantitat subvencionada serà de fins al 100 % de les despeses relacionades directament amb l'activitat i/o projecte objecte de subvenció, amb un màxim de vuitanta mil euros (80000€) per projecte.

Cinquè. Termini de presentació de les sol·licituds:

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies hàbils, des del sendemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Sant Antoni de Portmany, en el dia de la signatura electrònica (11 de gener de 2023) L'alcalde

Marcos Serra Colomar