Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENTITAT PÚBLICA EMPRESARIAL DE TELECOMUNICACIONS I INNOVACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 30514
Resolució del director gerent de l’Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears (IBETEC) de 9 de gener de 2022 per la qual s’ordena la publicació de la relació de convenis subscrits per l’Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears (IBETEC) en el tercer quadrimestre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els ens del sector públic instrumental autonòmic han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per això dict la següent

Resolució

Ordenar que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per l'Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació de les Illes Balears (IBETEC) en el tercer quadrimestre de 2022, que figura en l'annex d'aquesta resolució.

 

Palma, 9 de gener de 2022

El director gerent (per suplència) Ramon Roca Mérida

 

ANNEX Convenis signats per IBETEC entre setembre i desembre de 2022 (tercer quadrimestre de 2022)

1. Conveni entre IBETEC i Consell Insular d'Eivissa d'adhesió a la xarxa IoTIB, firmat dia 10 d'octubre de 2022.

2. Conveni entre IBETEC i l'Ajuntament d'Artà d'adhesió a la xarxa IoTIB, firmat dia 2 de desembre de 2022.

3. Conveni entre IBETEC i la Direcció General de Recursos Hídrics d'adhesió a la xarxa IoTIB, firmat dia 2 de desembre de 2022.

4. Conveni entre IBETEC i la Fundació Natura Parc d'adhesió a la xarxa IoTIB, firmat dia 7 de desembre de 2022.

5. Conveni entre IBETEC i l'Ajuntament de Santa Maria del Camí d'adhesió a la xarxa IoTIB, firmat dia 19 de desembre de 2022.

6. Conveni entre IBETEC i l'Ajuntament d'Artà d'adhesió a la xarxa digital de comunicacions mòbils en grup tancat d'usuaris, firmat dia 19 de desembre de 2022.

7. 3ª addenda al conveni de col·laboració entre IBETEC, la FUEIB i la UIB, relatiu al desplegament de la xarxa IoTIB i la tecnologia de xarxa de comunicacions LoRaWAN, firmat dia 22 de desembre de 2022.