Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 25609
Aprovació inicial de delimitació i ordenació d’un sistema general en sòl rústic destinat a deixalleria municipal a la zona costanera a la parcel·la 4 del polígon 2

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament a la sessió del dia 23 de desembre de 2022, va adoptar entre d'altres l'acord següent:

1. Aprovar inicialment la delimitació i ordenació d'un sistema general en sòl rústic destinat a deixalleria municipal per a la zona costanera a la parcel·la 4 del polígon 2 redactada per l'equip tècnic dirigit per l'Arquitecte Aina Soler Crespí.

2. Sotmetre aquesta aprovació al tràmit d'informació pública per un termini de 24 dies hàbils d'acord amb l'article 6 de la Llei 2/2020, tràmit que, de conformitat  amb l'article 54 de la Llei 2/2014 d'Ordenació i Ús del Sòl, consistirà en la inserció d'un anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament, en aquesta seu electrònica a més de l'anunci s'insertarà la documentació completa. Totes les persones que es mostrin interessades podran consultar la documentació en horari d'oficina (de 8 h a les 14.30 h), els dies feiners (de dilluns a divendres) a les dependències municipals d'urbanisme situades a la Plaça de l'Ajuntament s/n, així com també, fer ús del seu dret a presentar les al·legacions que estimin adients.

3. Sol·licitar a la Comissió Balear de Medi Ambient l'inici d'avaluació ambiental estratègica simplificada d'aquesta delimitació i ordenació de deixalleria o la seva no subjecció a avaluació ambiental estratègica per no tenir efectes significatius en el medi ambient, i remetre la documentació perquè procedeixi a la realització dels tràmits ambientals corresponents.

4. Sol·licitar informe a la Direcció General de Residus de la Conselleria de Medi Ambient com a òrgan competent per a l'autorització sectorial de deixalleries.

 

Sant Llorenç des Cardassar, en la data de la signatura electrònica (10 de gener de 2023)

El batle Pep Jaume Umbert