Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 792115
Correcció d’errates de la Convocatòria de concessió d’ajudes d’un màxim de 150,00 € cada una per a la compra de dispositius digitals individuals per a alumnat de primària i secundària empadronat en el municipi de Sant Josep de sa Talaia (curs 22/23)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 166, de 22 de desembre de 2022, s'ha detectat una errata a la versió castellana de l'edicte 11263. L'errata consisteix en un text incomplet en la versió lingüística castellana enviada per a la publicació en el punt 6.2 lletra e).

Per això, a proposta de l'Ajujntament de Sant Josep de sa Talaia, d'acord amb els articles 19.2 y 19.4 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dict la següent:

RESOLUCIÓ

Rectificar l'errata advertida en la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la versió castellana de l'edicte 11263 de 2022, en el sentit següent:

A la pàgina 58261, Punt 6. 2

On diu:

e. obligaciones tributarias, con la Seguridad Social y con el propio Ayuntamiento de Sant Josep, y autorización al Ayuntamiento para solicitar a la Agencia Tributaria y a la Seguridad Social los datos fiscales del solicitante que sean necesarios (anexo III).

Ha de dir:

e. Declaración responsable del padre, madre o tutor/a legal del menor para el que se solicita la ayuda, de encontrarse al corriente de las obligaciones tributarias, con la Seguridad Social y con el propio Ayuntamiento de Sant Josep, y autorización al Ayuntamiento para solicitar a la Agencia Tributaria y a la Seguridad Social los datos fiscales del solicitante que sean necesarios (anexo III).

 

Palma, 27 de desembre de 2022

El secretari general Benito Prósper Gutiérrez