Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 789030
Relació de propietaris, béns i drets afectats pel projecte “Eix cívic d’accés a Font de Sa Cala” del terme municipal de Capdepera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb l'article 21.2 de la Llei de 16 de desembre de 1954 sobre expropiació forçosa, l'acord que declari la necessitat d'ocupació dels béns i drets afectats pel procediment expropiatori s'ha de publicar de la mateixa manera que la prevista a l'article 18, així com s'ha de notificar a les persones que figurin com a interessades en el procediment expropiatori, amb els recursos que siguin procedents, perquè qualsevol persona es pugui oposar, per raons de fons o de forma, a la necessitat d'ocupació, aportant els fonaments en què basa dita oposició. 

Vista la publicació de l'acord de necessitat d'ocupació dels béns i drets afectats pel procediment expropiatori, així com de la relació de béns i drets afectats en el BOIB núm. 40, de 22 de març de 2022.

Vistes les notificacions practicades a les persones interessades, de les quals en van resultar infructuoses sis notificacions. 

Vist que amb posterioritat s'han trobat alguns domicilis de les persones la notificació de les quals va resultar infructuosa i vist que la manca de notificació va impedir-los  pronunciar-se contra la necessitat d'ocupació dels béns i drets afectats pel procediment expropiatori per raons de fons o de forma, el Ple municipal a la sessió extraordinària de data 23 de desembre de 2022, ha acordat el següent:

Primer.- Publicar la relació de béns i drets afectats inclosa en el projecte EIX CÍVIC D'ACCÉS A FONT DE SA CALA, redactat per l'enginyer civil Sr. Roberto González Tapia i publicada prèviament al BOIB núm. 40 de 22 de març de 2022, al Butlletí Oficial de les Illes Balears i en un dels diaris de major circulació de la província, perquè qualsevol persona pugui rectificar errors en la relació publicada o oposar-se, per raons de fons o de forma, a la necessitat d'ocupació. 

Segon.- Notificar el present acord a les persones la notificació de les quals va resultar infructuosa i en relació amb les quals posteriorment ha aparegut el seu domicili, per a que com a interessades puguin aportar per escrit totes les dades que permetin la rectificació dels possibles errors que s'estimin comesos en la relació publicada o oposar-se a la necessitat d'ocupació per motius de fons o de forma.

Tercer.- Notificar el present acord al Ministeri Fiscal, per tal que es personi en el procediment en nom i representació de les persones la notificació de les quals ha resultat infructuosa, als efectes prevists a l'article 5.1 de la LEF.

De conformitat amb l'article 22.1 de la Llei de 16 de desembre de 1954 sobre expropiació forçosa, contra l'acord implícit de necessitat d'ocupació es pot interposar recurs d'alçada (recurs potestatiu de reposició en relació amb les entitats locals) en el termini de deu (10) dies, comptador des de la notificació personal o des de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

De conformitat amb l'article 17.2 de la Llei de 16 de desembre de 1954 sobre expropiació forçosa, l'Ajuntament està igualment obligat a formular la relació de propietaris, béns i drets afectats, per la qual cosa fa pública aquesta relació (Annex I), per a que dins el termini de quinze (15) dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la darrera publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major circulació de les Illes Balears o en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Capdepera, qualsevol persona hi pugui formular al·legacions.

 

ANNEX I RELACIÓ DE PROPIETARIS, BÉNS I DRETS AFECTATS

En vista de la informació de la qual es disposa i dels antecedents cadastrals, registrals i altres, la relació de propietaris, béns i drets afectats per l'expropiació forçosa és la següent: 

 

Capdepera, signat digitalment (27 de desembre de 2022

El batle Rafel Fernández Mallol)​​​​​​​