Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 783033
Aprovació de l’escriptura pública i la rectificació de constitució de la Junta de Compensació del Sector 10 de sòl urbanitzable

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local en sessió ordinària de dia 7 de desembre de 2022 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

“1.- APROVAR l'escriptura pública, així com la seva rectificació de constitució de la Junta de Compensació del Sector 10 de sòl urbanitzable.

2.- NOMENAR com a representat municipal dins l'òrgan rector de la Junta de Compensació del Sector 10 de sòl urbanitzable, al regidor d'urbanisme, habitatge i patrimoni, Sr. Andreu Caballero Romero.

3.- REMETRE el present acord amb l'escriptura pública i la seva rectificació de constitució de la Junta de Compensació del Sector 10 de sòl urbanitzable, al Registre d'Entitats Urbanístiques Col·laboradores del Consell Insular de Mallorca a efectes de la seva inscripció.

4.- NOTIFICAR aquest acord a les persones interessades; als efectes i conseqüències esmentades anteriorment; amb indicació dels recursos pertinents.”

 

(Signat electrònicament: 9 de desembre de 2022)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió