Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 779653
12/2022 Departament Tributari. Aprovació definitiva de l'expedient de modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica, concepte 113,00

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent aprovat inicialment l'Ajuntament Ple en sessió ordinària de dia 27 d'octubre de 2022, l'expedient de modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, concepte 113,00, l'Ajuntament Ple, en sessió de dia 22 de desembre de 2022, ha resolt les reclamacions y aprovat definitivament l'expedient de modificació de l'esmentada ordenança a traves d'acord, publica el text íntegre:

Acord

1r.  Desestimar les al·legacions proposades pel Grup Municipal del Partit Popular (PP) contra l'Acord de Ple de 27 d'octubre de 2022, de modificació de  l'Ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica; concepte 113,00,   pels motius  recollits en els antecedents.

2n.- Aprovar definitivament la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica; concepte 113,00, d'acord amb el següent text:

La modificació afecta a l' article 4, 2n apartat i article 5, 7è apartat de l'Ordenança fiscal, que quedaran redactats així:

“Article 4 Bonificació per a vehicles històrics

1. ...

2. La concessió d'aquesta bonificació queda condicionada a no tenir cap tipus de deute municipal en període executiu el dia de la meritació de l'impost. L'incompliment d'aquest requisit donarà lloc a la denegació o la pèrdua de la bonificació, sense perjudici que, una vegada abonat el deute pendent, la persona titular del vehicle en pugui sol·licitar la bonificació.

Article 5 Bonificació per tipus de motor i tipus de combustible

...

7. La concessió de les bonificacions previstes en aquest article queda condicionada a no tenir cap tipus de deute municipal en període executiu el dia de la meritació de l'impost.

L'incompliment d'aquest requisit donarà lloc a la denegació  o pèrdua de la bonificació, sense perjudici que, una vegada abonat el deute pendent, la persona titular del vehicle en pugui sol·licitar la bonificació.”

3r. Aquesta modificació entrarà en vigor l'1 de gener de 2023.”

La qual cosa es fa pública perquè se'n prengui coneixement general i als efectes oportuns, i es comunica que, conformement al que disposa l'art.19.1 del Texte Refòs de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, els interessats podran interposar, contra l'acord definitiu d'establiment i modificació de les ordenances esmentades,  recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 19 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptats a partir de l'endemà de la seva publicació en el B.O.I.B.

Palma, (signat electrònicament 22 de desembre de 2022) La cap del Departament Per delegació Decret de batlia núm. 3000 de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014) Mª Gloria Belmonte Barcia