Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 779634
Rectificació d’errors detectats en l’Acord de la Junta de Govern local de dia 28 de setembre de 2022 publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 133 de 13 d’octubre de 2022, relatiu a la publicació de les bases i la convocatòria de les proves selectives per cobrir com a funcionaris de carrera sis (6) places de d’oficial de policia local de l’Ajuntament de Llucmajor, mitjançant el sistema de promoció interna

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Acord de la Junta de Govern, en sessió duita a terme dia 21 de desembre de 2022, s'ha acordat el següent:

Primer.- Rectificar l'error detectat a la Base TRETZENA. Contingut i retribucions de les pràctiques, de l'Annex I de l'Acord de la Junta de govern de dia 28 de setembre de 2022 publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 133 de 13 d'octubre de 2022, relatiu a la convocatòria i les bases que han de regir les proves selectives per cobrir, com a funcionaris de carrera, sis (6) places d'oficial de policia local de l'Ajuntament de Llucmajor, mitjançant el sistema de promoció interna, en el següent sentit:

On diu:

13.2. Pràctiques en el municipi

La fase de pràctiques al municipi amb el contingut que determini l'Ajuntament tindrà una durada de sis mesos. Es podrà compaginar la realització de la fase de pràctiques amb la realització del curs de capacitació.

L'avaluació de les pràctiques es durà a terme segons el que estableixen els articles del 180 al 182 del Decret 40/2019.”

Ha de dir:

13.2. Pràctiques en el municipi

La fase de pràctiques al municipi amb el contingut que determini l'Ajuntament tindrà una durada de sis mesos. Es podrà compaginar la realització de la fase de pràctiques amb la realització del curs de capacitació.

La metodologia d'execució i la supervisió s'ajustarà al que s'estableix en la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 23 d'octubre de 2020 per la qual es determina la metodologia d'execució, supervisió i avaluació de les pràctiques en el municipi per a les distintes categories de policia local (BOIB, núm. 188 de 31 d'octubre de 2020).

L'avaluació de les pràctiques es durà a terme segons el que estableixen els articles del 180 al 182 del Decret 40/2019 i la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 23 d'octubre de 2020”.

Segon.- Publicar la present rectificació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució els interessats podran interposar un recurs potestatiu de reposició davant aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També podran interposar alternativament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, amb seu a Palma, en el termini de dos mesos, de conformitat amb el que estableixen els articles 30, 112.3 i 114.1 c) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En cas d'optar per la interposició del recurs de reposició no es podrà interposar un recurs contenciós administratiu fins que s'hagi notificat la resolució expressa del recurs de reposició o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què es podrà entendre desestimat per silenci administratiu.

 

Tot això sense perjudici que puguin interposar qualsevol altre recurs que estimin oportú

 

Llucmajor, 22 de desembre de 2022

El batle Eric Jareño Cifuentes