Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 779611
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), per la qual s’autoritza i disposa la despesa, es reconeix l’obligació i es proposa el pagament de la concessió, i denegació de beques de la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d’educació secundària de persones adultes (ESPA) durant el quadrimestre de febrer a juny de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.Mitjançant Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), d'1 d'agost de 2021 (BOIB núm. 109, de 17 d'agost), s'aprova la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, per al període 2021-2022.

2.D'acord amb el punt primer de l'annex de la Resolució de la convocatòria esmentada, aquestes beques estan adreçades a les persones desocupades majors de 30 anys que cursin entre d'altres cursos de segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears per al període 2021-2022 (els cursos quadrimestrals octubre-febrer i febrer-juny).

3.D'acord amb l'apartat 10 de l'annex de la Resolució de convocatòria esmentada, el SOIB ha de tramitar el pagament una vegada finalitzat el curs escolar i comprovar d'ofici que compleix amb els requisits que estableix aquesta convocatòria.

3Les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta resolució han presentat una declaració responsable d'estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i de les obligacions tributàries amb l'administració de l'Estat.

4.S'ha comprovat que els alumnes que consten en l'annex I d'aquesta resolució estan al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries amb la Hisenda de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i que compleixen les obligacions que consten en el punt 5.1 de l'annex de la Resolució de convocatòria i en la resta de normativa aplicable.

5.S'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex II d'aquesta resolució no reuneixen els requisits per rebre la subvenció sol·licitada pels motius que s'hi expressen.

6.En data 21 de setembre de 2022 el cap de servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5, amb el vistiplau de la cap del Departament de Gestió administrativa i jurídica, va emetre un informe sobre la concessió i denegació de subvencions en concepte de beques en el marc de la convocatòria esmentada.

7.El dia 26 de setembre de 2022 la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una proposta de resolució en la qual es concedia un termini de 10 dies hàbils, comptador des del dia següent al de la data de la publicació de la proposta de resolució, per aportar les al·legacions, els documents o les informacions que consideressin convenients, així com autoritzar i disposar la despesa, reconèixer l'obligació i proposar-ne el pagament a favor dels alumnes que consten a l'annex I d'aquesta resolució.

1.D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, les propostes de resolució es varen notificar a les persones interessades mitjançant publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

2.A dia d'avui no s'han rebut més al·legacions. En cas que es rebin al·legacions amb posterioritat a la data de signatura de la present Resolució, es contestaran individualment.

3.Hi ha crèdit adequat i suficient a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any en curs.

Fonaments de dret

1. Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), d'1 d'agost de 2021 (BOIB núm. 109, de 17 d'agost), per la qual s'aprova la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, per al període 2021-2022.

2. L'article 2.2 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

3. D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

4. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

5. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre); té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

6. D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

7. Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de polítiques actives d'ocupació gestionades pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d'octubre).

8. D'acord amb l'article 7.3 de l'Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, la selecció dels beneficiaris es pot dur a terme per procediments que no són de concurs quan no siguin necessàries la comparació i la prelació, en un únic procediment, de totes les sol·licituds entre si (d'acord amb l'article 17.2 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre)

9. La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat- Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

10. D'acord amb el Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears , (BOIB núm. 21, de 15 de febrer de 2021), el SOIB està adscrit a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Concedir una subvenció per un import global de 77.816,00 en concepte de beca per assistència a les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta Resolució.

L'import total de la beca que correspon a cada alumne s'ha de calcular d'acord amb el que estableix l'apartat 7 de l'annex de la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'1 d'agost de 2021 (BOIB núm. 109, de 17 d'agost) (568 euros per àmbit de coneixement cursat en qualsevol dels dos cursos acadèmics).

2. Denegar la concessió de subvencions en concepte de beca per assistència a les persones que consten en l'annex II d'aquesta resolució.

3. Autoritzar i disposar la despesa per un import global de 77.816,00 a favor dels beneficiaris que consten en l'annex d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

4. Reconèixer l'obligació i proposar el pagament per un import global de 77.816,00 a favor de les persones beneficiàries que consten en l'annex d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

5. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, en la data de la signatura electrònica (9 de novembre 2022)

El director general de Model Econòmic i Ocupació Llorenç Pou Garcias Per delegació de competències del president del SOIB (Resolució de 9 de juliol 2019, BOIB núm. 94, d'11 de juliol)

ANNEX I Persones beneficiàries de la subvenció

CONCE

LLINATGES

NOM

DNI

Núm. Expedient

CENTRE EDUCATIU CEPA

N. ÀMBITS

IMPORT BECA

15129/2022

ABAL DIAZ

MARIA DEL MAR

***9451**

ESPA2+30 73/2021-22

La Balanguera

3

1.704,00 €

15130/2022

ALOY MARTÍNEZ

CRISTINA

***2312**

ESPA2+30 70/2021-22

Sa Pobla

3

1.704,00 €

15131/2022

ANDALUZ ZAMORA

JESSICA XIOMARA

***7325**

ESPA2+30 85/2021-22

Son Canals

2

1.136,00 €

15132/2022

ARTIGUES ESTARELLAS

JUANA MARIA

***2651**

ESPA2+30 24/2021-22

Son Canals

2

1.136,00 €

15133/2022

BALAGUER POQUET

MARIA FRANCISCA

***9435**

ESPA2+30 14/2021-22

Sa Pobla

2

1.136,00 €

15135/2022

BALBONA SANSO

ANGELES

***5694**

ESPA2+30 68/2021-22

Es Raiguer

1

568,00 €

15136/2022

BONET VICH

MATEO

***6767**

ESPA2+30 87/2021-22

Son Canals

2

1.136,00 €

15137/2022

CALLES SALAS

MARIA TERESA

***4348**

ESPA2+30 107/2021-22

Son Canals

2

1.136,00 €

15138/2022

CARRETERO PÉREZ

SILVIA

***5104**

ESPA2+30 104/2021-22

Francesc de Borja Moll

3

1.704,00 €

15139/2022

CID VERGARA

VERONICA

***1341**

ESPA2+30 103/2021-22

IES Antoni Maura

3

1.704,00 €

15140/2022

COLL FEDELICH

GUILLEM

***4332**

ESPA2+30 32/2021-22

Ciutadella

3

1.704,00 €

15141/2022

COLQUE RUEDA

BEATRIZ ANGELICA

***8987**

ESPA2+30 100/2021-22

Francesc de Borja Moll

1

568,00 €

15142/2022

CÓRCOLES VIVES

CRISTINA

***6095**

ESPA2+30 88/2021-22

Pitiüses

3

1.704,00 €

15143/2022

CÓRDOBA MATEO

YOLANDA

***2499**

ESPA2+30 106/2021-22

Es Raiguer

3

1.704,00 €

15144/2022

CRESPI GARROCHO

MARIA REMEDIOS

***0476**

ESPA2+30 31/2021-22

Arenal

1

568,00 €

15145/2022

DALISAY DALISAY

LUZ

***0470**

ESPA2+30 40/2021-22

La Balanguera

1

568,00 €

15146/2022

EIRAS MARTIN

ELENA

***6663**

ESPA2+30 1/2021-22

Calvià

3

1.704,00 €

15147/2022

EL GHAROUSSI

SOUMAYA

***7069**

ESPA2+30 20/2021-22

Pitiüses

3

1.704,00 €

15148/2022

FAJARDO MENDEZ

ANA MARIA

***0256**

ESPA2+30 55/2021-22

Arenal

3

1.704,00 €

15149/2022

FIGUEROLA VANRELL

LORENZO GABRIEL

***2731**

ESPA2+30 109/2021-22

Sa Pobla

1

568,00 €

15150/2022

FLORENZA PENDON

CRISTINA

***5640**

ESPA2+30 5/2021-22

IES Antoni Maura

3

1.704,00 €

15151/2022

GONZÁLEZ VIVÓ

MARIA DEL PILAR

***2762**

ESPA2+30 98/2021-22

IES Antoni Maura

3

1.704,00 €

15152/2022

GRIMALT VALERA

JUANA MARIA

***1680**

ESPA2+30 41/2021-22

Llevant

3

1.704,00 €

15153/2022

HEREDIA SANTIAGO

MELANI

***4460**

ESPA2+30 37/2021-22

Ciutadella

3

1.704,00 €

15154/2022

HERNANDEZ RODRIGUEZ

AGUSTINA

***1770**

ESPA2+30 19/2021-22

Llevant

1

568,00 €

15155/2022

HERRERA ALHAMA

MARIA DEL CARMEN

***4344**

ESPA2+30 83/2021-22

Francesc de Borja Moll

3

1.704,00 €

15156/2022

LAMANTIA

SALVATORE

***8656**

ESPA2+30 21/2021-22

Son Canals

1

568,00 €

15157/2022

LIRIA JIMÉNEZ

CRISTINA

***9696**

ESPA2+30 67/2021-22

La Balanguera

3

1.704,00 €

15158/2022

LLABRES GOMILA

ANA

***3948**

ESPA2+30 39/2021-22

Ciutadella

2

1.136,00 €

15159/2022

LOPEZ IBAÑEZ

ESTHER

***9488**

ESPA2+30 12/2021-22

Son Canals

3

1.704,00 €

15160/2022

LÓPEZ POU

MARGARITA ELENA

***6965**

ESPA2+30 101/2021-22

Arenal

3

1.704,00 €

15161/2022

LOPEZ TROBAT

ERICA

***5973**

ESPA2+30 59/2021-22

Es Raiguer

3

1.704,00 €

15162/2022

LORENZO CONTRERAS

FRANCISCO

***5597**

ESPA2+30 54/2021-22

Arenal

3

1.704,00 €

15163/2022

MAIMO ROIG

COLOMA

***3727**

ESPA2+30 42/2021-22

Mancomunitat del Pla

3

1.704,00 €

15164/2022

MANSUKHANI JETHANI

KARUNA

***6480**

ESPA2+30 79/2021-22

Calvià

3

1.704,00 €

15165/2022

MARTINEZ GIJON

NOEMI

***8428**

ESPA2+30 44/2021-22

Es Raiguer

1

568,00 €

15166/2022

MIRCI

LEANDRO

***3786**

ESPA2+30 3/2021-22

Llevant

3

1.704,00 €

15167/2022

MONTES ZUÑIGA

LUCELLY

***1280**

ESPA2+30 25/2021-22

Camp Redó

3

1.704,00 €

15168/2022

MORENO TRENADO

CONSUELO

***5410**

ESPA2+30 111/2021-22

La Balanguera

1

568,00 €

15169/2022

NELSON

PATRICIA

***9019**

ESPA2+30 13/2021-22

Llevant

3

1.704,00 €

15170/2022

NILO COSTA

DANAE AMANCAY

***3591**

ESPA2+30 71/2021-22

Sa Pobla

2

1.136,00 €

15171/2022

PASCUAL SOLDEVILA

SANDRA

***5836**

ESPA2+30 9/2021-22

Camp Redó

3

1.704,00 €

15172/2022

PAVON AMADOR

ROCIO

***4344**

ESPA2+30 77/2021-22

Ciutadella

1

568,00 €

15173/2022

PINTADO DIAZ

ISABEL

***3362**

ESPA2+30 60/2021-22

Camp Redó

1

568,00 €

15174/2022

PRATS RIBAS

RITA

***4753**

ESPA2+30 91/2021-22

Sant Antoni

3

1.704,00 €

15175/2022

ROJO MORATA

LIDIA

***2855**

ESPA2+30 18/2021-22

La Balanguera

3

1.704,00 €

15176/2022

ROMAN RIVERO

SONIA VANESA

***3742**

ESPA2+30 48/2021-22

La Balanguera

3

1.704,00 €

15177/2022

RUEDA CONTRERAS

CRISTINA MERCEDES

***6454**

ESPA2+30 72/2021-22

La Balanguera

3

1.704,00 €

15178/2022

RUIZ GARCIA DEL MORAL

JUANA MARIA

***7755**

ESPA2+30 58/2021-22

Sud

3

1.704,00 €

15179/2022

SANTOS DE JESUS

CARLOS ALBERTO

***1843**

ESPA2+30 43/2021-22

Sa Pobla

3

1.704,00 €

15180/2022

SERRA VACAS

ANTONIA

***3305**

ESPA2+30 63/2021-22

La Balanguera

3

1.704,00 €

15181/2022

SOCIAS DE AYARRA

NEKANE

***8050**

ESPA2+30 99/2021-22

Es Raiguer

3

1.704,00 €

15182/2022

SUÑER HUERTAS

MARIA DEL CARMEN

***1892**

ESPA2+30 15/2021-22

Llevant

1

568,00 €

15183/2022

TORRES MORENO

BEATRIZ

***1591**

ESPA2+30 92/2021-22

Joan Mir i Mir

2

1.136,00 €

15184/2022

VIDAL SUÑER

PEDRO

***2499**

ESPA2+30 45/2021-22

Sud

3

1.704,00 €

15185/2022

VIDAL VICH

JUAN MIGUEL

***1471**

ESPA2+30 74/2021-22

Arenal

1

568,00 €

15186/2022

VIEIRA TORRRES

SHEREZADE

***6906**

ESPA2+30 78/2021-22

Es Raiguer

3

1.704,00 €

  TOTAL

77.816,00 €

 

ANNEX II Sol·licituds denegades

LLINATGES

NOM

DNI

Núm. Expedient

CENTRE EDUCATIU

MOTIU

MOTIU 2

Punt convo

ACOSTA DIAZ

YOLANDA

***6578**

ESPA2+30 108/2021-22

Pitiüses

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

AGUILÓ SEGURA

JOSE MIGUEL

***3506**

ESPA2+30 26/2021-22

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

AMZEGH

LATIFA

***8537**

ESPA2+30 89/2021-22

Pitiüses

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

BAENA LOBO

MARINA

***1507**

ESPA2+30 75/2021-22

Alcúdia

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

BALAGUER POQUET

ANTONIA

***2162**

ESPA2+30 29/2021-22

Sa Pobla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

BERMÚDEZ MORANO

CARMEN MARIA

***0977**

ESPA2+30 95/2021-22

Calvià

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

BOURAS

LEILA

***1436**

ESPA2+30 113/2021-22

Pitiüses

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

BRAVO

PABLO DANIEL

***0310**

ESPA2+30 35/2021-22

Sa Pobla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

BRAVO GUILLAUME

MICHEL FRANÇOIS

***6405**

ESPA2+30 56/2021-22

Es Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

BRAVO LORENZO

HERNAN JAVIER

***7446**

ESPA2+30 36/2021-22

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

CAÑELLAS GRANADOS

FRANCISCA

***8740**

ESPA2+30 80/2021-22

Es Raiguer

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

CARDONA MARTÍ

JACOB JOSE

***4283**

ESPA2+30 7/2021-22

Ciutadella

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

CHIRITA

ELENA RAMONA

***9096**

ESPA2+30 57/2021-22

Arenal

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

COLL COLL

ESPERANZA

***3533**

ESPA2+30 102/2021-22

Ciutadella

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

COMENDADOR MELO

MIGUEL

***8167**

ESPA2+30 110/2021-22

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

CONCEIÇAO CANTO

JOSELMA

***9753**

ESPA2+30 4/2021-22

Camp Redó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

CRESPI SASTRE

JUAN

***4726**

ESPA2+30 64/2021-22

Es Raiguer

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

CRUZ PAYANO

JOHANNY

***9441**

ESPA2+30 47/2021-22

Sud

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

DE VICENTE CADENA

ALFREDO JOSE

***3278**

ESPA2+30 11/2021-22

Aula Santa Eulària

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

DEL MORAL LOPEZ

MIGUEL

***3551**

ESPA2+30 53/2021-22

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

DURAN FORNARI

JOAN

***3889**

ESPA2+30 33/2021-22

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

EL MEKADEM

HANANE

***1823**

ESPA2+30 90/2021-22

Pitiüses

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

ESCRIBANO SESSAREGO

VICTOR HUGO

***5354**

ESPA2+30 17/2021-22

Son Canals

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

EXPÓSITO GONZÁLEZ

LIDIA

***3742**

ESPA2+30 94/2021-22

Sant Antoni

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

FRESNEDA OJEDA

VANESA

***5546**

ESPA2+30 23/2021-22

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

GARCIA RODRÍGUEZ

ARACELLI

***5226**

ESPA2+30 30/2021-22

Llevant

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

GONZÁLEZ DE CELIS

EVA

***0513**

ESPA2+30 69/2021-22

Sa Pobla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

GONZÁLEZ ROIZ

VERÓNICA

***4438**

ESPA2+30 81/2021-22

Arenal

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

GRANADO LLANOS

SERGIO

***3917**

ESPA2+30 46/2021-22

Arenal

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

GUTIÉRREZ NAVAJAS

FRANCISCA

***6291**

ESPA2+30 112/2021-22

Es Raiguer

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

JIMÉNEZ JARAMILLO

LIDIA GLORIA

***0594**

ESPA2+30 10/2021-22

Joan Mir i Mir

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

JORDA MOLINA

RAQUEL

***1116**

ESPA2+30 114/2021-22

Sant Antoni

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

LAAMIRI

KHADIJA

***0959**

ESPA2+30 61/2021-22

Pitiüses

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

LEAL BLANCO

SEILA

***3015**

ESPA2+30 62/2021-22

Es Raiguer

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

LEON SARAVIA

SABRINA

***8327**

ESPA2+30 76/2021-22

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

LLERA OTERO

JOSEFA

***1686**

ESPA2+30 52/2021-22

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

MACHITIOUI

FARIDA

***8900**

ESPA2+30 28/2021-22

Llevant

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

MARI TUR

MARIA LOURDES

***5503**

ESPA2+30 105/2021-22

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

MARISCAL BELTRÁN

FRANCISCA

***1667**

ESPA2+30 65/2021-22

Es Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

MARTIN ARENAS

JUAN

***2672**

ESPA2+30 2/2021-22

Llevant

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

MATEU PONS

JOAN

***1594**

ESPA2+30 27/2021-22

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

MIRANDA ROMAN

VICKY DIOCINA

***3057**

ESPA2+30 86/2021-22

La Balanguera

No tenir més de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

MONTES ZUÑIGA

ERIKA BRIGITTE

***2856**

ESPA2+30 16/2021-22

Son Canals

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

PASQUAL MASCARO

JOAN ADRIA

***3657**

ESPA2+30 8/2021-22

Llevant

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

PÉREZ PÉREZ

VIRTUDES

***5121**

ESPA2+30 49/2021-22

Alcúdia

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

PONCE LOPEZ

JULIANA VICTORIA

***5531**

ESPA2+30 22/2021-22

Ciutadella

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

PONS ALEMANY

LUISA

***9871**

ESPA2+30 66/2021-22

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

RIERA SANCHEZ

JUANA

***2370**

ESPA2+30 50/2021-22

La Balanguera

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

ROTGER TORRES

JUANA MARIA

***3956**

ESPA2+30 34/2021-22

Ciutadella

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

SANSO SOLER

MARIA JOSÉ

***4991**

ESPA2+30 84/2021-22

Calvià

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

SENA MORALES

ANA BELÉN

***1259**

ESPA2+30 51/2021-22

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

SOLERA PIRIS

LUCÍA

***4093**

ESPA2+30 96/2021-22

Ciutadella

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

TARFOUS

RADIA

***6384**

ESPA2+30 82/2021-22

Pitiüses

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

UCHENA MAT

FRANCISCA GINIKA

***3053**

ESPA2+30 93/2021-22

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

VALERIEVA STANEVA

VIARA

***6525**

ESPA2+30 6/2021-22

Ciutadella

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

VIDAL TORTOSA

EVA

***3944**

ESPA2+30 38/2021-22

Sa Pobla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)