Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 779609
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), per la qual s’autoritza i disposa la despesa, es reconeix l’obligació i es proposa el pagament de la 2ª concessió, i denegació de beques de la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per concedir beques per a l'estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 18 i menys de 30 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, durant el quadrimestre de febrer a juny de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.Mitjançant Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 17 d'agost de 2021 (BOIB núm. 113, de 24 d'agost), es va aprovar la convocatòria SOIB JOVE BEQUES D'ÈXIT per concedir beques per a l'estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 18 anys i menys de 30 inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu a través del proper Programa Operatiu de Fons Social Europeu de les Illes Balears per al període 2021-2027 (FSE+).

2.D'acord amb el punt primer de l'annex de la Resolució de la convocatòria esmentada, aquestes beques estan adreçades a les persones joves desocupades que cursin entre d'altres segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears per al període 2021-2022.

3.D'acord amb l'apartat 10 de l'annex de la Resolució de convocatòria esmentada, el SOIB ha de tramitar la proposta de pagament una vegada finalitzat el curs escolar i comprovar d'ofici que compleix amb els requisits que estableix aquesta convocatòria.

4.Les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta resolució han presentat una declaració responsable d'estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i de les obligacions tributàries amb l'administració de l'Estat.

5.S'ha comprovat que els alumnes que consten en l'annex I d'aquesta resolució estan al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries amb la Hisenda de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i que compleixen les obligacions que consten en el punt 5.1 de l'Annex de la Resolució de convocatòria i en la resta de normativa aplicable.

6.S'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex II d'aquesta resolució no reuneixen els requisits per rebre la subvenció sol·licitada pels motius que s'hi expressen.

7.En data 11 d'octubre de 2022 el cap de servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5, amb el vistiplau de la cap del Departament de Gestió administrativa i jurídica, va emetre un informe sobre la concessió i denegació de subvencions en concepte de beques en el marc de la convocatòria esmentada.

8.El dia 17 d'octubre de 2022, la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una proposta de resolució en la qual se concedia un termini de 10 dies hàbils, comptador des del dia següent al de la data de la publicació de la proposta de resolució, per aportar les al·legacions, els documents o les informacions que consideressin convenients.

9.D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, les propostes de resolució es varen notificar a les persones interessades mitjançant publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, del 28 d'octubre a l'11 de novembre de 2022.

10.A dia d'avui no s'han presentat més al·legacions. En cas que es rebin al·legacions amb posterioritat a la data de signatura de la present Resolució, es contestaran individualment.

11.El Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 1 ha tornat a revisar els expedients i ha detectat una errada a la proposta de data 17 d'octubre de 2022 en relació a la concessió de la beca a l'alumne Lucas Daniel Ribera Añez, el qual no complia amb el requisit 5.1.b) de l'annex de la convocatòria, es a dir, tenir més de 18 anys (o complir-los durant les activitats lectives del curs quadrimestral) i menys de 30 anys el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

Per aquest motiu, es dictarà un nou informe proposta en aquest sentit el qual es resoldrà de manera individual i se concedirà al senyor Lucas Daniel Ribera Añez un nou termini per presentar al·legacions.

12.Hi ha crèdit adequat i suficient a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 19213 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any en curs.

Fonaments de dret

1.Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 17 d'agost de 2021 (BOIB núm. 113, de 24 d'agost), per la qual s'aprova la convocatòria SOIB Jove Beques d'Èxit per a l'estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 18 i menys de 30 anys matriculades als cursos de 2n, 3r i 4t d'ESPA o en cicles d'FP presencial de grau mitjà o de grau superior durant el període 2022-2025, sostinguts amb fons públics de la CAIB i inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu a través del proper Programa Operatiu de Fons Social Europeu de les Illes Balears per al període 2021-2027 (FSE+)

2.L'article 2.2 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

3.D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

4.La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

5.El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre); té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

6.D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

7.Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de polítiques actives d'ocupació gestionades pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d'octubre).

8.D'acord amb l'article 7.3 de l'Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, la selecció dels beneficiaris es pot dur a terme per procediments que no són de concurs quan no siguin necessàries la comparació i la prelació, en un únic procediment, de totes les sol·licituds entre si (d'acord amb l'article 17.2 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre)

9.La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat- Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

10.D'acord amb el Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears , (BOIB núm. 21, de 15 de febrer de 2021), el SOIB està adscrit a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1.Concedir una subvenció per un import total de 64.752 en concepte de beca per assistència a les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta Resolució.

L'import total de la beca que correspon a cada alumne s'ha de calcular d'acord amb el que estableix l'apartat 7 de l'annex de la Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 17 d'agost de 2021 (BOIB núm. 113, de 24 d'agost) (568 euros per àmbit de coneixement cursat en qualsevol dels dos cursos acadèmics).

2.Denegar la concessió de subvencions en concepte de beca per assistència a les persones que consten en l'annex II d'aquesta resolució.

3.Autoritzar i disposar la despesa per l'import global de 64.752 a favor dels beneficiaris que consten en l'annex d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 19213 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

4.Reconèixer l'obligació i proposar el pagament per l'import global de 64.752 a favor de es persones beneficiàries que consten en l'annex d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 19213 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

5.Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (21 de novembre 2022)

El director general de Model Econòmic i Ocupació Llorenç Pou Garcias Per delegació de competències del president del SOIB (Resolució de 9 de juliol 2019, BOIB núm. 94, d'11de juliol)

 

ANNEX I Persones beneficiàries de la subvenció

CONCE

LLINATGE

NOM

DNI

Núm. Expedient

ÀMBITS CONEIXEMENT APROFITAMENT

BECA

15942/2022

AANANOU

HASSANA

****2269**

BESO2 51/2021-22

1

568

15943/2022

AANANOU

WAFA

****2272**

BESO2 53/2021-22

2

1.136

15944/2022

AANANOU

SANAE

****2275**

BESO2 54/2021-22

2

1.136

15945/2022

ALVAREZ GONZAGA

MICAELA ELISABET

****1085**

BESO2 20/2021-22

1

568

15946/2022

ANTEQUERA VEIZAGA

LUIS FERNANDO

****9534**

BESO2 24/2021-22

3

1.704

15947/2022

ARELLANO ZAVALA

PEDRO ALFONSO

****0544**

BESO2 97/2021-22

2

1.136

15948/2022

BORREGO ISERN

DANIEL

****9789**

BESO2 16/2021-22

3

1.704

15949/2022

CABELLO GUMBAU

ENRIQUE JOSE

****6330**

BESO2 105/2021-22

3

1.704

15950/2022

CAPILLA CALVO

YASMINA

****1688**

BESO2 93/2021-22

3

1.704

15951/2022

CARRASCO PRATS

AINHOA

****0964**

BESO2 68/2021-22

2

1.136

15952/2022

CHACÓN MATEOS

ALBERTO

****6456**

BESO2 98/2021-22

2

1.136

15953/2022

CRUZ CORTES

SALVADOR

****1100**

BESO2 13/2021-22

3

1.704

15954/2022

CRUZ CORTES

ANTONIO

****1409**

BESO2 14/2021-22

3

1.704

15955/2022

DIAZ TORRESCUSA

ISMAEL

****7397**

BESO2 90/2021-22

3

1.704

15956/2022

EL HAMZAOUI DOUIRI

SIHAM

****7491**

BESO2 17/2021-22

3

1.704

15957/2022

EL OUAHI ALI

MERYEM

****4493**

BESO2 83/2021-22

1

568

15958/2022

EL OUTOUR

ELOUAHI

****1764**

BESO2 99/2021-22

2

1.136

15959/2022

EXPOSITO ORTIZ

ANDRES

****3247**

BESO2 40/2021-22

1

568

15960/2022

FERNANDEZ GALLEGO

PATRICIA

****8002**

BESO2 82/2021-22

3

1.704

15961/2022

GARRIDO MONTELL

MARCOS

****8878**

BESO2 109/2021-22

1

568

15962/2022

GARRIDO REYES

IVAN

****1164**

BESO2 48/2021-22

3

1.704

15963/2022

GIL AVILEZ

MARITZA URANIA

****7204**

BESO2 78/2021-22

3

1.704

15964/2022

GONZALEZ SALAZAR

RAMON

****0655**

BESO2 18/2021-22

3

1.704

15965/2022

HADDOUTI

SANAE

****5964**

BESO2 67/2021-22

1

568

15966/2022

HATTATI

SABAH

****7389**

BESO2 8/2021-22

1

568

15967/2022

HONORES NEIRA

KAREN MERCEDES

****1122**

BESO2 104/2021-22

3

1.704

15968/2022

JAKAB

GERGO-CRISTIAN

****8455**

BESO2 74/2021-22

1

568

15969/2022

JIMENEZ MORON

CARLA

****2028**

BESO2 7/2021-22

3

1.704

15970/2022

LIN

JIAHUI

****6305**

BESO2 49/2021-22

1

568

15971/2022

LLOMPART ALOMAR

GABRIEL

****8676**

BESO2 56/2021-22

1

568

15972/2022

LOPEZ MARQUEÑO

SERGI

****1761**

BESO2 95/2021-22

2

1.136

15973/2022

MARTINEZ SANS

DANIEL

****0512**

BESO2 36/2021-22

1

568

15974/2022

MASCARÓ MATAMALAS

FRANCISCA ZAIRA

****7141**

BESO2 50/2021-22

2

1.136

15975/2022

MATEU FIOL

MAR

****9946**

BESO2 85/2021-22

3

1.704

15976/2022

MEHMEDOVA

LETISIYA HASANOVA

****2851**

BESO2 33/2021-22

2

1.136

15977/2022

MOLDOVAN

GINA LACRAMIOARA

****0469**

BESO2 110/2021-22

3

1.704

15978/2022

MORENO ROBLES

JOSHUA

****8915**

BESO2 38/2021-22

1

568

15979/2022

MURCIANO LÓPEZ

ESTHER

****3033**

BESO2 35/2021-22

3

1.704

15980/2022

ORTIZ RIBAS

UNAI

****7324**

BESO2 52/2021-22

2

1.136

15981/2022

OUCHEN

NAZINA

****2246**

BESO2 15/2021-22

3

1.704

15982/2022

PAIVA ROIG

MARCOS PAULO

****8650**

BESO2 29/2021-22

1

568

15983/2022

PALOMARES FELIU

SAMUEL

****0745**

BESO2 43/2021-22

1

568

15984/2022

PEREZ BONET

MARIA ANGELES

****2159**

BESO2 86/2021-22

2

1.136

15985/2022

PISKA

MEVLUT

****7821**

BESO2 60/2021-22

3

1.704

15986/2022

QUETGLAS QUETGLAS

LLIBERT

****7638**

BESO2 101/2021-22

2

1.136

15987/2022

RIBERA SERVERA

LLUC

****7239**

BESO2 84/2021-22

2

1.136

15988/2022

RODRIGUEZ GOMEZ

JUAN LUIS

****9150**

BESO2 45/2021-22

3

1.704

15989/2022

ROSENDO ALLES

CARLOS

****4772**

BESO2 12/2021-22

2

1.136

15990/2022

SALAZAR CONTRERAS

ANTONIA

****7669**

BESO2 107/2021-22

2

1.136

15991/2022

SÁNCHEZ DÍAZ

PABLO

****4447**

BESO2 32/2021-22

3

1.704

15992/2022

TAYE NIANG

MAME DIARRA

****3398**

BESO2 27/2021-22

1

568

15993/2022

TEMMINE

SIRIN

****6582**

BESO2 94/2021-22

3

1.704

15994/2022

TOMÁS CANO

MARTA

****5004**

BESO2 71/2021-22

3

1.704

Sol·licituds denegades

LLINATGES

NOM

DNI

Núm. Expedient

MOTIU 1

MOTIU 2

Punt convo

ABELENDA ROIG

IVAN

***1083**

BESO2 44/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

ARROYO SERRANO

GONZALO

***1193**

BESO2 73/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

BEKHAKH

MOUNIA

***9694**

BESO2 47/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

BEYE

DIARA

***6223**

BESO2 42/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

CAPITA GARAU

ALEJANDRO

***9028**

BESO2 66/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

CASTELL PARETS

DAVID

***8491**

BESO2 69/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

CLAROS COCA

ANDREA

***7255**

BESO2 64/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

COLMENARES GÓMEZ

BARBARA ELENNYS

***7246**

BESO2 9/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

CRESPI MARTIN

CLAUDIA

***3372**

BESO2 103/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

DE CRISPIN SOTO

MAR

***2197**

BESO2 87/2021-22

No estar matriculat a 2n, 3r o 4t d'ESPA als centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears durant el període 2021-2022

 

5.1.a)

DELGADO LORENZO

MARCOS

***2991**

BESO2 88/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

DIALLO DIALLO

FATOUMATA BINTA

***2585**

BESO2 39/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

DIALLO SOCIAS

AIDA KANE

***9459**

BESO2 65/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

DIAZ FILAHI

FATIMA

***7384**

BESO2 92/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

EGEA SÁNCHEZ

SILVIA

***7233**

BESO2 77/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

EXPÓSITO FERNÁNDEZ

ALAN DAVID

***0750**

BESO2 79/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

FAYE SENE

SOKHNA

***1503**

BESO2 31/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

FAYE SEÑE

ROHHAYA

***4148**

BESO2 28/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

FERRARO CONCEICAO

CRUZ DEL SUR

***8822**

BESO2 2/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

FERRER FEERNÁNDEZ

GERONIMO

***8599**

BESO2 96/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

FLORES PONS

MARTA

***6619**

BESO2 61/2021-22

No tenir més de 18 anys (o complir-los durant les activitats lectives dels curs quadrimestral) o menys de 30 anys el dia anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.b)

GARCIA LOPEZ

FRANCISCO

***1947**

BESO2 75/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GARCÍA SÁNCHEZ

DELFIN EDURNE

***9763**

BESO2 6/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GHALLADA

MOHAMED

***5878**

BESO2 81/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

GÓMEZ PUERTOLLANO

NOEMI

***8638**

BESO2 59/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GONZÁLEZ MUNAR

NOELIA

***1134**

BESO2 41/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GONZÁLEZ OCAMPO

LAURA

***8699**

BESO2 58/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GONZALVEZ ASTIZ

ENRIQUE

***2230**

BESO2 62/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GORDO SALGUERO

ANTONIO

***8259**

BESO2 34/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

GUILLEM GARCIA

KARTIK

***0936**

BESO2 57/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

KLEINDORP

LEONIE GABRIELLA

***9955**

BESO2 72/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

LAFDOULY

FATIMA

***6762**

BESO2 25/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

LAMALMI

NAZIHA

***8460**

BESO2 46/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

MARQUEZ REDONDO

SILVIA

***8885**

BESO2 1/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

MARTIN GONZALEZ

ZAIRA

***1684**

BESO2 55/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

MARTIN RUBIO

AINHOA

***7337**

BESO2 11/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

MEMBRIVES CLAVIJO

JESICA

***0613**

BESO2 26/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

MONTES DE OCA MAYOL

MARIO

***1172**

BESO2 70/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

MOSES NNODI

UCHE

***8679**

BESO2 91/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

NAVARRO CAMACHO

CRISTINO

***1293**

BESO2 89/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

NOLLA LACASA

LLUIS

***3326**

BESO2 3/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

OLIVER BRUNET

MARGALIDA

***7069**

BESO2 22/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

OUCHEN

NAWAL

***6128**

BESO2 63/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

PEREZ CORTES

SARA

***1448**

BESO2 21/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

PEREZ LOUREIRO

NOELIA

***3110**

BESO2 5/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

PLOMER CULEBRAS

JOAN

***6410**

BESO2 37/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

PONS LLADÓ

JOANA

***5739**

BESO2 80/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

ROA JUERS

LUC MARLON

***5734**

BESO2 106/2021-22

No tenir més de 18 anys (o complir-los durant les activitats lectives dels curs quadrimestral) o menys de 30 anys el dia anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.b)

RODRIGUEZ SELLES

ARIADNNA

***7189**

BESO2 108/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

SALOM LÓPEZ

OLGA

***9375**

BESO2 30/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

TAJE FAGRACH

SOUHALIA

***1300**

BESO2 19/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

TEJADA BARRERO

ZAIRA

***1819**

BESO2 10/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

VAN DER VELDEN

ADRIAAN JORDY

***6009**

BESO2 76/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

VAZQUEZ ARCAS

JOHANA ANDREA

***1428**

BESO2 102/2021-22

No tenir més de 18 anys (o complir-los durant les activitats lectives dels curs quadrimestral) o menys de 30 anys el dia anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.b)

VELOSO VICTORI

HUGO

***0579**

BESO2 23/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

VICO FERNANDEZ

ADAM

***8246**

BESO2 4/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

LLINATGES

NOM

DNI

Núm. Expedient

MOTIU 1

MOTIU 2

Punt convo

ABELENDA ROIG

IVAN

***1083**

BESO2 44/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

ARROYO SERRANO

GONZALO

***1193**

BESO2 73/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

BEKHAKH

MOUNIA

***9694**

BESO2 47/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

BEYE

DIARA

***6223**

BESO2 42/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

CAPITA GARAU

ALEJANDRO

***9028**

BESO2 66/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

CASTELL PARETS

DAVID

***8491**

BESO2 69/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

CLAROS COCA

ANDREA

***7255**

BESO2 64/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

COLMENARES GÓMEZ

BARBARA ELENNYS

***7246**

BESO2 9/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

CRESPI MARTIN

CLAUDIA

***3372**

BESO2 103/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

DE CRISPIN SOTO

MAR

***2197**

BESO2 87/2021-22

No estar matriculat a 2n, 3r o 4t d’ESPA als centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears durant el període 2021-2022

 

5.1.a)

DELGADO LORENZO

MARCOS

***2991**

BESO2 88/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

DIALLO DIALLO

FATOUMATA BINTA

***2585**

BESO2 39/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

DIALLO SOCIAS

AIDA KANE

***9459**

BESO2 65/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

DIAZ FILAHI

FATIMA

***7384**

BESO2 92/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

EGEA SÁNCHEZ

SILVIA

***7233**

BESO2 77/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

EXPÓSITO FERNÁNDEZ

ALAN DAVID

***0750**

BESO2 79/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

FAYE SENE

SOKHNA

***1503**

BESO2 31/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

FAYE SEÑE

ROHHAYA

***4148**

BESO2 28/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

FERRARO CONCEICAO

CRUZ DEL SUR

***8822**

BESO2 2/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

FERRER FEERNÁNDEZ

GERONIMO

***8599**

BESO2 96/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

FLORES PONS

MARTA

***6619**

BESO2 61/2021-22

No tenir més de 18 anys (o complir-los durant les activitats lectives dels curs quadrimestral) o menys de 30 anys el dia anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.b)

GARCIA LOPEZ

FRANCISCO

***1947**

BESO2 75/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GARCÍA SÁNCHEZ

DELFIN EDURNE

***9763**

BESO2 6/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GHALLADA

MOHAMED

***5878**

BESO2 81/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

GÓMEZ PUERTOLLANO

NOEMI

***8638**

BESO2 59/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GONZÁLEZ MUNAR

NOELIA

***1134**

BESO2 41/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GONZÁLEZ OCAMPO

LAURA

***8699**

BESO2 58/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GONZALVEZ ASTIZ

ENRIQUE

***2230**

BESO2 62/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

GORDO SALGUERO

ANTONIO

***8259**

BESO2 34/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

GUILLEM GARCIA

KARTIK

***0936**

BESO2 57/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

KLEINDORP

LEONIE GABRIELLA

***9955**

BESO2 72/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

LAFDOULY

FATIMA

***6762**

BESO2 25/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

LAMALMI

NAZIHA

***8460**

BESO2 46/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

MARQUEZ REDONDO

SILVIA

***8885**

BESO2 1/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

MARTIN GONZALEZ

ZAIRA

***1684**

BESO2 55/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

MARTIN RUBIO

AINHOA

***7337**

BESO2 11/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

MEMBRIVES CLAVIJO

JESICA

***0613**

BESO2 26/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

MONTES DE OCA MAYOL

MARIO

***1172**

BESO2 70/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

MOSES NNODI

UCHE

***8679**

BESO2 91/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

NAVARRO CAMACHO

CRISTINO

***1293**

BESO2 89/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.c)

NOLLA LACASA

LLUIS

***3326**

BESO2 3/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

OLIVER BRUNET

MARGALIDA

***7069**

BESO2 22/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

OUCHEN

NAWAL

***6128**

BESO2 63/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

PEREZ CORTES

SARA

***1448**

BESO2 21/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

PEREZ LOUREIRO

NOELIA

***3110**

BESO2 5/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

PLOMER CULEBRAS

JOAN

***6410**

BESO2 37/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

PONS LLADÓ

JOANA

***5739**

BESO2 80/2021-22

No estar inscrit com a demandant d’ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

No estar inscrit en el fitxer del SNGJ, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d’inici de les activitats lectives

5.1.c) i d)

ROA JUERS

LUC MARLON

***5734**

BESO2 106/2021-22

No tenir més de 18 anys (o complir-los durant les activitats lectives dels curs quadrimestral) o menys de 30 anys el dia anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.b)

RODRIGUEZ SELLES

ARIADNNA

***7189**

BESO2 108/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

SALOM LÓPEZ

OLGA

***9375**

BESO2 30/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

TAJE FAGRACH

SOUHALIA

***1300**

BESO2 19/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

TEJADA BARRERO

ZAIRA

***1819**

BESO2 10/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

VAN DER VELDEN

ADRIAAN JORDY

***6009**

BESO2 76/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

VAZQUEZ ARCAS

JOHANA ANDREA

***1428**

BESO2 102/2021-22

No tenir més de 18 anys (o complir-los durant les activitats lectives dels curs quadrimestral) o menys de 30 anys el dia anterior al d’inici de les activitats lectives

 

5.1.b)

VELOSO VICTORI

HUGO

***0579**

BESO2 23/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

VICO FERNANDEZ

ADAM

***8246**

BESO2 4/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d’educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)