Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MURO

Núm. 778735
Aprovació text inicial conveni urbanístic per la cessió de terrenys Platja de Muro

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovació text inicial conveni urbanístic per a la cessió de terrenys per a futura zona verda pública al Passeig de Bateman i carrer Rodríguez de la Fuente de la Platja de Muro

Mitjançant la resolució de batlia, de data 30 de novembre de 2022, resolució núm. 916, es va aprovar inicialment el conveni urbanístic per a la cessió de terrenys per a futura zona verda pública al Passeig de Bateman i carrer Rodríguez de la Fuente de la Platja de Muro, promogut per la entitat Inversiones Pascual, SL, segons projecte de segregació i cessió a l'Ajuntament, redactat pels arquitectes Sr. Anselmo Català Mayol i la Sra. Maria Marqués García, de data 21 d'abril de 2022, i plànols topogràfics amb parcel·les resultants i georeferenciades, de data 25 d'abril de 2022.

D'acord amb el que es disposa en l'article 98.3 de la llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, es sotmet aquest conveni urbanístic al tràmit d'informació pública durant el termini d'UN (1) MES, a comptar des de l'endemà de l'última de les publicacions d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la plana web i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament, en la qual constarà la documentació integra que el completa.

Durant aquest termini es podran formular les al·legacions que s'estimin pertinents, podent-se examinar l'expedient en dies hàbils (de dilluns a divendres,de 9,00 a 14,00 hores) en les oficines del Departament d'Urbanismes i Activitats, situat a la planta segona de l'Ajuntament de Muro, Plaça Comte d'Empúries, 1, 07440 – Muro, així com en la seu electrònica municipal [adreça: https://seumuro.absiscloud.com/] i a la web [adreça: https://www.ajmuro.net/ca].

 

Muro, en data de la signatura electrònica (22 de desembre de 2022) 

El batle Miquel Porquer Tugores