Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE BANYALBUFAR

Núm. 778213
Aprovació definitiva de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per optar a proves de selecció de personal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En no haver-se presentat cap reclamació o el suggeriment durant el termini d'exposició al públic, l'acord inicialment adoptat d'aprovació de ordenança fiscal reguladora de la taxa per optar a proves de selecció de personal s'ha d'entendre definitivament aprovat sense necessitat de nou acord exprés de conformitat amb allò que s'ha fixat en els articles 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i 102.1.d) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de Règim Local de les Illes Balears.

El text íntegre de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per optar a proves de selecció de personal es fa públic, per al seu general coneixement i en compliment del que es disposa en l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

"ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER OPTAR A PROVES DE SELECCIÓ DE PERSONAL

Article 1r Fonament i naturalesa.

De conformitat amb l'article 106 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i l'article 20 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per RDL 2/2004, de 5 de març, s'estableix la taxa per optar a proves de selecció de personal.

Article 2n Fet imposable

Constitueix el fet imposable d'aquesta taxa la prestació dels serveis i la realització de les activitats en relació a les proves de selecció de personal, per a l'accés a la condició de funcionari o personal laboral o bé per a la cobertura interina o temporal de les places convocades per l'Ajuntament de Banyalbufar.

Article 3r Subjecte passiu

Són subjectes passius de la taxa les persones que sol·licitin prendre part a les proves de selectives o d'aptitud a que es refereix l'article anterior.

Article 4t Responsables

1. Responen solidàriament de les obligacions tributàries del subjecte passiu, les persones físiques i jurídiques a què es refereixen els articles 41 i 42 Llei 58/2003, de 17 desembre de la Llei General Tributària.

2. Són responsables subsidiaris els administradors de les societats i els síndics, interventors o liquidadors de fallides, concursos, societats i entitats en general, en els supòsits i amb l'abast que assenyala l'article 43 Llei 58/2003, de 17 desembre de la Llei General Tributària.

Article 5è Quota tributària

La quota tributària queda fixada amb les següents tarifes:

Grup A1 (antic grup A) o laboral fix al nivell equivalent 50,00€

 Grup A2 (antic grup B) o laboral fix al nivell equivalent 50,00€

Grup B o laboral fix al nivell equivalent 50,00€

Grup C1 (antic grup C) o laboral fix al nivell equivalent 50,00€

 Grup C2 (antic grup D) o laboral fix al nivell equivalent 50,00€

Agrupacions Professionals (antic grup E) o laboral fix al nivell equivalent 50,00€

 

 

Article 6è Exempcions i bonificacions

En l'aplicació d'aquesta taxa no s'admetrà cap exempció ni cap benefici tributari, a excepció dels expressament prevists a les normes amb categoria de llei o els derivats de l'aplicació dels tractats internacionals.

Article 7è Meritació

Es merita la taxa i neix l'obligació de contribuir en el moment de la presentació de la sol·licitud per prendre part a les proves selectives convocades. L'obligació de contribuir no es veurà afectada per la renúncia, desistiment o manca de presentació del sol·licitant.

Article 8è Normes de gestió

La taxa s'exigirà en règim d'autoliquidació, en el moment de presentació de la sol·licitud per prendre part a les proves selectives.

Article 9è Infraccions i sancions

En tot el relatiu a infraccions tributàries i la seva qualificació, així com a les sancions que a les mateixes correspongui en cada cas, s'aplicaran les normes contingudes a la Llei General Tributària i al Reglament general de recaptació, i la resta de disposicions que la desenrotllin i complementin.

Disposició final

La present ordenança entrarà en vigor a partir de l'endemà de la seva publicació en el BOIB, atès l'article 17.4 del RD Legislatiu 2/2004, continuant la seva vigència fins la seva derogació o modificació."

Contra el present Acordo es podrà interposar recurs contenciós-administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears amb seu a Palma, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

 

Banyalbufar, 22 de desembre de 2022

El batle Mateu Ferrà Bestard