Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 777581
Canvi de denominació del carrer Lepanto a carrer Cristóbal Serra

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple d'aquesta Corporació municipal en sessió ordinària celebrada dia 2 de desembre de 2022, ha adoptat per unanimitat de vots, entre d'altres, l'acord que es transcriu literalment:

«PROPOSTA DE LA REGIDORA DE L'ÀREA DE PATRIMONI PEL CANVI DE DENOMINACIÓ DEL CARRER LEPANTO A CARRER CRISTÓBAL SERRA

Aquesta Regidoria proposa aprovar el canvi de la denominació de la via pública Carrer Lepanto per Carrer Cristóbal Serra, coincidint amb el centenari del naixement de l'escriptor que se celebrarà durant aquest any 2022 amb un seguit d'actes i reconeixements a la seva figura i obra.

Examinada la documentació obrant dins l'expedient 1730/2022.

Vist l'informe-proposta del Tècnic de Patrimoni de 21 de març de 2022 favorable al canvi de denominació del Carrer Lepanto a Carrer Cristóbal Serra Simó pels següents motius: el fet de que aquest autor és un fill il·lustre del municipi d'Andratx, que l'any 2022 és el centenari del seu naixement, per la seva biografia i bibliografia tan important pel municipi d'Andratx i per la donació feta de la seva extensa biblioteca al municipi.

Atesa la memòria justificativa del Tècnic de Patrimoni de 21 de març de 2022 del canvi de denominació del Carrer Lepanto a Carrer Cristóbal Serra Simó.

Vist l'informe Tècnic del Departament del cap d'Unitat de Cartografía de 23 de març de 2022 on informa del traçat de l'actual Carrer Lepanto, tipus de via, característiques, topònim associat, plànol adjunt i de que no apareix cap similitud del nom Carrer Cristóbal Serra Simó al llistat de Carrers.

Atès l'informe del Tècnic de Patrimoni de 27 de maig de 2022 sobre la toponímia i els criteris de retolació als Carrers municipals que conclou que la proposta de nom oficial que compleix els criteris establerts i recomanats pel servei lingüístic de la Universitat de les Illes Balears és el de

Carrer de 

Cristóbal Serra

Vist l'informe-proposta de resolució emès per l'Assessora jurídica de data 1 de juny de 2022 de conformitat amb allò que s'ha fixat en l'article 175 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat pel Reial decret 268/1986, de 28 de novembre.

Per tot això es PROPOSA al Ple Municipal l'adopció del següent acord:

PRIMER. Aprovar inicialment la proposta de canvi de nom de la via pública Carrer Lepanto pel de Carrer de Cristóbal Serra, a causa que aquest autor és un fill il·lustre del municipi d'Andratx, que l'any 2022 és el centenari del seu naixement, per la seva biografia i bibliografia tan importat pel municipi d'Andratx i per la donació feta de la seva extensa biblioteca al municipi.

SEGON. Notificar el canvi de denominació als interessats perquè en el termini de quinze dies, presentin les al·legacions i els suggeriments que considerin necessàries.

TERCER. Obrir un període d'informació pública per termini de vint dies, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial de la Província, a la seu electrònica d'aquest Ajuntament i en el Tauler d'anuncis.

QUART. Elevar aquest Acord a definitiu si no es presenten al·legacions en el tràmit d'audiència i informació públiques, i en tal cas, notificar a les Administracions Públiques interessades i a les Entitats, empreses i Organismes que prestin en el Municipi serveis destinats a la col·lectivitat, així com als interessats en l'expedient, possibilitant a les persones empadronades al carrer afectat l'obtenció o enviament gratuït del certificat d'empadronament actualitzat amb la direcció nova.

CINQUÈ. Donar compte als Departaments corresponents per tal de donar de baixa el nom actual i que es substitueixi pel nou a tots els efectes.»

Havent-se instruït pels serveis competents d'aquest Ajuntament l'expedient de canvi de denominació de la vía pública Carrer Lepanto pel de Carrer de Cristóbal Serra.

Es convoca, per termini de vint dies a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província, tràmit d'informació pública, a fi que qualsevol persona física o jurídica pugui examinar l'expedient i formular quantes al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient.

Al seu torn, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament (http://andratx.sedelectronica.es).

El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas que no pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

El que es fa públic, per a general coneixement i efectes oportuns.

 

Andratx document signat electrònicament (12 de desembre de 2022

La batlessa presidenta Estefanía Gonzalvo Guirado)