Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 777523
Resolució, a proposta del director general d’Atenció a la Dependència, d’inadmissió de les sol·licituds de subvenció per a l’adquisició de vehicles de transport adaptat per a persones majors en situació de dependència, destinades a ajuntaments i mancomunitats de municipis de les Illes Balears, que siguin titulars de serveis d’estades diürnes integrats a la Xarxa pública d’atenció a la dependència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 8 de novembre de 2022, en el BOIB número 144, es va publicar la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 3 de novembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions destinades a ajuntaments i mancomunitats de municipis de les Illes Balears, que siguin titulars de serveis d'estades diürnes integrats a la Xarxa pública d'atenció a la dependència, per a l'adquisició de vehicles de transport adaptat per a persones majors en situació de dependència.

2. El 14 de desembre de 2022, el director general d'Atenció a la Dependència va emetre informe relatiu a les sol·licituds presentades per participar en la convocatòria de subvencions citada al punt 1 amb les entitats beneficiaris d'aquesta subvenció i les inadmeses amb el detall d'anomalies de les sol·licituds presentades, veure taula següent:

Ajuntament d'Andratx (P0700500B)

En data 29/11/22 es publica en el BOIB les anomalies detectades en la documentació presentada pel Ajuntament d'Andratx: la no presentació dels 3 pressupostos requerits en la convocatòria i la falta en la sol·licitud de l'import de compra i de l'import sol·licitat. En data 07/12/2022 presenta més documentació sense complir amb les anomalies detallades.

Patronat Municipal de l'Hospital de Ciutadella de Menorca (G07185127)

Per no complir l'apartat 2.1 del annex de la convocatòria. Persones beneficiàries: ajuntaments i mancomunitats de municipis

Ajuntament de Puigpunyent (P0704500H)

Per no complir l'apartat 2.2 del annex de la convocatòria. Persones beneficiàries: ajuntaments i mancomunitats amb conveni en vigor de col·laboració amb la Conselleria d'Afers Socials i Esports per a l'ocupació de places a serveis d'estades diürnes per a persones en situació de dependència.

Ajuntament de Valldemossa (P0706300A)

Presentació incompleta de la documentació necessària per a participar en la convocatòria. Atesa la manca de dades bàsiques a la sol·licitud i la manca de documentació adjunta, no procedeix iniciar un requeriment d'esmena.

Ajuntament d'Artà (P0700600J)

Presentació de la sol·licitud fora de termini

Proposta de resolució

Propòs a la consellera d'Afers Socials i Esports que dicti una resolució en els termes següents:

1. Inadmetre les sol·licituds presentades per a les entitats següents: Ajuntament d'Andratx, Patronat Municipal de l'Hospital de Ciutadella de Menorca, Ajuntament de Puigpunyent, Ajuntament de Valldemossa i Ajuntament d'Artà.

2. Declarar conclòs el procediment i arxivar els expedients detallats.

3. Notificar la resolució als interessats mitjançant la publicació en el BOIB.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant la conselleria d'Afers Socials i Esports, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la notificació de la resolució d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (22 de desembre de 2022)

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez

Palma, en la data de la signatura electrònica (21 de desembre de 2022)

El director general Gregorio Molina Paniagua