Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 728576
Modificació de la Relació de llocs de treball del Consell Insular d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el consell executiu del Consell Insular d'Eivissa, en sessió de dia 2 de desembre de 2022, va aprovar el següent acord:

«PRIMER.- APROVAR la modificació de la relació de llocs de treball del Consell Insular d'Eivissa, segons s'indica tot seguit:

1. Llocs de treball de comandament

1.1.Increment

-Incrementar en un els llocs de treball de cap de Servei, amb la denominació de cap de Servei de Protecció dels drets de la infància i adolescència, grup A1, codi 1001, (15), Departament de Benestar Social i Recursos Humans.

1.2. Creació

-Crear un lloc de treball de caporal especialista Grup Especial de Drons, grup C1 (1), Departament de Presidència i Gestió Ambiental.

1.3. Modificació de la denominació

-El lloc de treball de cap de Servei de TIC es passa a denominar Cap de Servei de Serveis Socials, Departament de Benestar Social i Recursos Humans.

-El lloc de treball de cap de Secció d'Inserció Sociolaboral es passa a denominar cap de Secció d'Acolliments i Adopcions, Departament de Benestar Social i Recursos Humans.

-El lloc de treball de cap de Secció de Drogodependències es passa a denominar cap de Secció de Tractament i Intervenció, Departament de Benestar Social i Recursos Humans.

-El lloc de treball de cap de Secció de Protecció de Menors es passa a denominar cap de Secció d'Urgències, Valoració i Atenció Territorial, Departament de Benestar Social i Recursos Humans.

-El lloc de treball de cap de Secció de Direcció del Centre Pare Morey es passa a denominar cap de Secció d'Acolliment Residencial, Departament de Benestar Social i Recursos Humans.

1.4. Fitxa descriptiva

-Fitxa descriptiva del lloc de treball de caporal especialista del Grup Especial de Drons (annex I).

2. Llocs de treball singularitzats

2.1.Creació

-Creació de cinc llocs de treball de bomber/bombera especialista del Grup Especial de Drons, grup C2/C1, (5).

2.2. Fitxa descriptiva

-Fitxa descriptiva del lloc de treball de bomber/bombera especialista del Grup Especial de Drons (annex II).

3. Llocs treball base

-Increment en un dels llocs de treball de tècnic/tècnica d'Administració General, grup A1, Codi 1012 (25).

-Increment en quatre dels llocs de treball d'inspector/inspectora, grup A2, Codi 1028 (19).

SEGON.- PUBLICAR l'acord de modificació de la relació de llocs de treball en el Butlletí Oficial de les Illes Balears a l'efecte disposat en l'article 29.4 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

TERCER.- TRAMETRE una còpia de la modificació de la relació de llocs de treball tant a l'Administració General de l'Estat com a la de la Comunitat Autònoma, a l'efecte previst en l'article 70.2 de la Llei reguladora de les bases de règim local, amb relació a l'article 127 del text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, aprovat per Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d‘abril.»

Contra aquest acord de consell executiu, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant el Ple del Consell Insular d'Eivissa en el termini d'un mes comptador a partir del dia següent de la present publicació, tot d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC), en relació amb l'article 66.2 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars.

No obstant l'anterior, es pot interposar, si escau, qualsevol altre recurs que es consideri oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions públiques.

 

Eivissa, 7 de desembre de 2022

El cap de Servei de Recursos Humans Agustín Goerlich López

Documents adjunts