Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 728411
Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge per la qual s'aprova la concessió i la concessió parcial de les subvencions establertes en la convocatòria d’ajudes per a les persones jurídiques titulars d’autorització de transport públic de mercaderies, per afrontar les conseqüències econòmiques i socials derivades de l’increment del preu de l’energia (BOIB núm. 81 de 23 de juny de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.En data 3 d'agost de 2021 es va publicar, en el BOIB núm. 103, l'Ordre del conseller de Mobilitat i Habitatge de 29 de juliol de 2021, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria de transport públic per carretera de viatgers i mercaderies, en l'àmbit territorial de les Illes Balears.

2. El 22 de juny de 2022 el conseller de Mobilitat i Habitatge va dictar una resolució per la qual s'aprova la convocatòria d'ajuts per a les persones jurídiques que siguin titulars d'autorització de transport públic de mercaderies residenciades a les Illes Balears, per afrontar les conseqüències econòmiques i socials derivades de l'increment del preu de l'energia (BOIB núm. 81 de 23 de juny de 2022).

3. El pressupost es distribuirà per vehicle segons la classificació establerta en la convocatòria i, en principi, per l'import màxim. En el supòsit que el pressupost de la convocatòria no fos suficient per concedir l'import màxim es prorratejarà entre tots els vehicles, sense que la subvenció pugui ser inferior a la indicada com a mínim en l'apartat anterior. En cas de què el pressupost de la convocatòria tampoc fos suficient per atorgar la subvenció establerta com a mínima, s'atorgaran les subvencions en l'import mínim segons l'ordre d'entrada de les sol·licituds, fins exhaurir el pressupost. La data i hora d'entrada de les sol·licituds serà la que figuri en el registre amb la documentació completa, o en l'esmena de deficiències.

4. El punt segon de la convocatòria, relativa als “Beneficiaris”, estableix que seran beneficiaris les persones jurídiques que hagin incrementat els seus costs de combustible, com a mínim en un 5%, el primer trimestre de l'any 2022 en comparació al primer trimestre de l'any 2021. Aquest requisit que han de complir els beneficiaris implica, en qualsevol cas, que els sol·licitants han de ser titulars de l'autorització a data 1 de gener de 2022, atès que és implícita aquesta exigència per poder determinar l'increment de combustible exigit, el qual és en relació a l'augment en el primer trimestre de 2022. No tenir en compte aquesta data d'autorització dels vehicles que han de ser objecte de subvenció, impedeix determinar si s'ha produït l'increment de combustible. A més, la interpretació literal, sistemàtica i finalista d'aquest punt segon condueix a la mateixa conclusió. 

5. Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es varen presentar un total de 394 entitats sol·licitants dels ajuts prevists en la convocatòria esmentada. En la sol·licitud les entitats havien de fer una declaració responsable dels requisits establerts en el punt Sisè, 4 de l'Annex de la convocatòria.

6. Els dies 5 i 12 d'agost de 2022 es varen remetre als interessats els requeriments d'esmena de les sol·licituds que no complien els requisits establerts a la convocatòria, indicant en els annexos les deficiències detectades i la forma d'esmenar-les. En data 14 de setembre el conseller de Mobilitat i Habitatge va dictar una resolució en la qual es tenen per desistides les sol·licituds que no varen esmenar dins el termini atorgat a l'efecte (BOIB núm. 122 de 17 de setembre de 2022)

7. En data 18 d'octubre s'emet Informe previ, per part de la cap de Departament de Transports, de conformitat amb el punt sèptim segon de la convocatòria relatiu a la instrucció del procediment, el qual té efectes de proposta de resolució provisional; atès que s'atorga un termini de deu dies per fer al·legacions als interessats, les sol·licituds dels quals ofereixen divergències entre els vehicles i tonatges indicats a les sol·licituds i els que estan autoritzats a data 1 de gener de 2022, perquè puguin al·legar o presentar la documentació que considerin adient.   

8. Una vegada finalitzat el termini per formular al·legacions i analitzades aquestes, la cap de Departament de Transports, com a òrgan unipersonal encarregat d'exercir les funcions de la Comissió Avaluadora, ha emès, en data 21 de novembre, un informe preceptiu previ a la proposta de resolució definitiva sobre la concessió dels ajuts establerts a la convocatòria.  En l'informe s'han aplicat les previsions contingudes en el punt quart de la convocatòria, reproduïdes en el punt 3 dels Fets. Tenint en compte que l'elevat nombre de sol·licituds no permet concedir la subvenció per l'import màxim per a tots els vehicles de totes les sol·licituds presentades; no permet prorratejar el pressupost total de la subvenció entre totes les sol·licituds i els seus vehicles; i tampoc permet atorgar l'import mínim per a tots els vehicles autoritzats objecte de totes les ajudes sol·licitades; aquest informe es basa en la concessió de les subvencions, de conformitat amb la data i hora d'entrada de les sol·licituds que figuri en el registre, o en l'esmena de les deficiències objecte de requeriment, d'acord amb el que es preveu en el punt quart, segon de la convocatòria; atès que es tracta d'un procediment de concurrència no competitiva.

9. Una vegada examinades totes les sol·licituds presentades, i de conformitat amb l'informe de la cap de Departament de data 21 de novembre, es determina la concessió dels ajuts a favor de les persones jurídiques beneficiàries relacionades en l'Annex 1 i 2. Les entitats de l'Annex 1 seran beneficiàries d'una ajuda pels vehicles sol·licitats (que estan autoritzats a data d'1 de gener de 2022) i per l'import mínim per vehicle, segons el seu tonatge. Les entitats de l'Annex 2 seran beneficiàries d'una ajuda parcial respecte dels vehicles a favor dels quals han sol·licitat l'ajut (sempre tenint com a referència l'import mínim per vehicle) ; i la concessió serà parcial, atès que tot i que els hi correspon ser beneficiàries de les ajudes previstes, no cobraran per l'import total sol·licitat, ja que existeixen discrepàncies entre els vehicles que al·leguen els sol·licitants com a autoritzats i els que estan autoritzats a data 1 de gener de 2022 en el Registre d'Empreses i Activitats del Transports; però la concessió parcial serà sempre per l'import mínim per vehicle autoritzat.

10. L'import total de la convocatòria es quantifica en 2.500.000 euros, i hi ha crèdit adequat i suficient en la partida pressupostària 25201 521BCV 47000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

11. Els beneficiaris es troben al corrent en el compliment de les obligacions tributàries amb l'Agència Estatal de l'Administració Tributària i amb l'Agència Tributària de les Illes Balears; així com al corrent en el compliment de les obligacions davant la Tresoreria General de la Seguretat Social.

12. El 28 de novembre el director general de Mobilitat i Transport Terrestre va formular la proposta de resolució per la qual s'aprova la concessió i la concessió parcial de les subvencions establertes en la convocatòria d'ajudes per a les persones jurídiques titulars d'autorització de transport públic de mercaderies, per afrontar les conseqüències econòmiques i socials derivades de l'increment del preu de l'energia. En l'esmentada proposta de resolució, es proposa la concessió i la concessió parcial de totes les subvencions, amb independència de l'import de l'ajuda; tant les que requereixen de fiscalització prèvia per ser d'un import de 30.000 euros o més, com les que es concedeixen per import inferior a 30.000 euros. L'import total de totes les ajudes previstes en la proposta de resolució ascendien a 2.476.200 euros.

13. Atès que la concessió de les subvencions de quantia inferior a 30.000 euros estan exemptes de fiscalització prèvia; de conformitat amb l'article 25 del Decret 11/2022, d'11 d'abril, pel qual es regula el règim de control intern que ha d'exercir la Intervenció General de la CAIB; es considera adient, per un principi d'eficàcia, formular aquesta Resolució amb les concessions de les ajudes d'import inferior a 30.000 euros, les quals no requereixen de fiscalització prèvia. Així, en els Annexos 1 i 2 únicament figuren els beneficiaris amb ajudes d'import inferior a 30.000 euros, sense perjudici que es  dicti i publiqui la Resolució amb la concessió de les ajudes als beneficiaris amb ajudes de 30.000 euros o més, una vegada que sigui fiscalitzat per la Intervenció General de la CAIB.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276, de 18 de novembre de 2003.

2. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

4. L'Ordre del conseller de Mobilitat i Habitatge de 29 de juliol de 2021, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria de transport públic per carretera de viatgers i mercaderies, en l'àmbit territorial de les Illes Balears

5. L'Ordre 17/2022 del conseller de Mobilitat i Habitatge per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajudes per al sector del transport públic per carretera de mercaderies per afrontar les conseqüències econòmiques i socials derivades de l'increment del preu de la energia (BOIB núm. 81, de 23 de juny de 2022).

6. Llei 14/2014, de 29 de desembre, de finances de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 8, de 15 de gener de 2015).

7. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, de desplegament de determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Concedir ajudes per al sector del transport públic per carretera de mercaderies per afrontar les conseqüències econòmiques i socials derivades de l'increment del preu de l'energia, per un import de 1.331.000 euros entre totes les subvencions atorgades.

2. Autoritzar i disposar un import de 1.331.000 euros, a favor dels beneficiaris que figuren en l'Annex 1 i en l'Annex 2 , amb càrrec a la partida pressupostària 25201/ 521BCV 47000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022, per l'import individual indicat. 

3. Reconèixer l'obligació i proposar el pagament a la directora general del Tresor, Política financera i Patrimoni per un import de 1.331.000 euros, a favor de les persones jurídiques que figuren en l'Annex 1 i en l'Annex 2 , amb càrrec a la partida pressupostària 25201 521BCV 47000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022, per l'import individual indicat.

4. Els beneficiaris queden obligats al compliment de les obligacions establertes en el punt octau de l'Annex de la convocatòria (obligacions establertes en l'article 11 del Decret Legislatiu 2/2005).

5. Publicar aquesta resolució en la pàgina web de la Direcció General de Mobilitat i Transport Terrestre i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Mobilitat i Habitatge en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (5 de desembre de 2022)

El secretari general Per delegació de competències del conseller Resolució de 15/02/2021 (BOIB núm. 24, de 18/02/2021)     Francesc Ramis Oliver

 

 

ANNEX 1

EXP.

SOL·LICITANT

NIF

Vehicles inclosos en la convocatòria (vehicles autoritzats a data 01/01/2022 en relació amb els vehicles sol·licitats)

IMPORT TOTAL AJUT

 Fins a 3,5 t.

Més de 3,5 t fins a 7,5 t Més de 7,5 t fins a 12 t. Més de 12 t.

17

EXCAVACIONES SHORTA SA

A07442668

0

0

0

5

9.000,00 €

39

MAVERSA MARIMON, S.A.

A07090889

0

3

11

0

18.400,00 €

74

TRANSPORTS J GARI, SL

B57001034

0

0

1

2

5.000,00 €

7

CAN XOT SL

B07525231

0

0

0

3

5.400,00 €

29

J.LLITERAS MULET SL

B57467441

1

0

2

2

7.200,00 €

78

TRANSPORTS XIM ESCALAS SL

B57338881

0

0

0

8

14.400,00 €

41

OBRES I CONSTRUCCIONS TOMEU ROSSELLO SL

B57224313

4

0

0

14

28.400,00 €

55

TRANSINEU, S.A

A57362428

0

0

0

8

14.400,00 €

66

TRANSPORTES LOGISTICOS ALARCON SL

B07888662

1

0

0

9

17.000,00 €

5

CAN SOLER SA

A07124589

1

0

1

4

9.400,00 €

36

LOGISTICA Y TRANSPORTES SEFE, S.L.

B16551079

0

0

0

10

18.000,00 €

10

CENTRES DE TRANS. I PRETRAC. MALLORCA SA

A57304941

0

0

0

10

18.000,00 €

70

TRANSPORTES SURESTE SA

A07221179

0

0

0

9

16.200,00 €

11

COEXA SA

A07042435

16

0

1

1

16.000,00 €

48

SUCESORES ÁNGEL LÓPEZ S.L.

B07265119

4

0

0

3

8.600,00 €

79

TRANSREDEMA 2019 SL

B57894685

3

2

4

4

17.200,00 €

117

TRANSALVADOR 2014 SLU

B57240806

0

0

1

5

10.400,00 €

40

MENORCA SERVICORR SLU

B57140725

0

11

3

1

17.000,00 €

93

CONTENEDORES RAYPA, SL

B07901572

0

0

0

4

7.200,00 €

122

TRANSPORTES HERMANOS LOPEZ SA

A07118011

0

0

0

3

5.400,00 €

31

JUAN ESTRET SL

B07748890

0

0

1

7

14.000,00 €

85

WHITES MOVING & STORAGE, SL

B57222549

2

0

0

0

1.600,00 €

34

LOGISTICA OLIVER SL

B07830680

1

1

0

1

3.600,00 €

50

TECHNOLOGISTIC BARCELONA SL

B57707416

1

0

0

0

800,00 €

37

LOGSERCARGO SL

B07954100

2

0

0

8

16.000,00 €

127

TRANSPORTES TONI EXCADISA SLU

B07964422

0

0

1

4

8.600,00 €

154

TRANSPORTES FERRAGUT SL

B07074172

0

0

3

5

13.200,00 €

157

TRANSPORTS GRUES I EXCAVACIONS CAIMARI SL

B07919004

0

0

0

9

16.200,00 €

133

AGUASRIC IBIZA SL

B02780013

0

0

0

2

3.600,00 €

186

TRANSMINIGA SL

B57757999

0

0

1

2

5.000,00 €

166

ESQUERRE SAN MATEO, S.L.

B57324899

2

0

2

3

9.800,00 €

184

TRANS CENTRO SL

B07113368

1

4

0

4

12.000,00 €

202

GRUAS IGNACI SL

B57144412

2

2

4

4

16.400,00 €

199

CAN COMPANY SINEU SL

B57786394

0

1

1

4

9.600,00 €

204

SERVITRANS RODRIGUEZ SL

B16555468

0

0

2

1

4.600,00 €

148

OLIVER TOMAS TRANSPORTS SL

B57235343

0

0

0

3

5.400,00 €

229

TRANSPORTS GERMANS GARI,S.L.

B57380149

0

0

0

4

7.200,00 €

221

SA TEULERA MAGATZEM DE CONSTRUCCIÓ,S.L.

B57966574

0

1

0

0

1.000,00 €

223

TRANSPORTES EMILIO DOMINGUEZ RUBIO, S.L.

B07122914

0

2

0

8

16.400,00 €

236

LOGEXTRANS, S.L.

B57238792

4

0

1

0

4.600,00 €

244

TRANSPORTES JUAN BUFI RIERA SL

B07906738

0

0

0

15

27.000,00 €

118

TRANSMALLORCA DISTRIBUIDORA SL

B16551111

1

1

3

0

6.000,00 €

198

AFEX OBRAS & SERVICIOS 2013 SA

A07062367

1

0

0

11

20.600,00 €

165

CARBONELLTOR LOGISTICS SL

B16627200

0

0

0

2

3.600,00 €

209

EXCAVACIONES BUNYOLA SL

B07863905

0

0

0

2

3.600,00 €

171

FRANCESC NICOLAU MATERIALS DE CONSTRUCCION SL

B16560245

1

0

1

4

9.400,00 €

138

GASPAR PICO OLIVERT SL

B07694748

0

0

1

1

3.200,00 €

99

GRUAS NEGRET SL

B16636409

0

0

2

3

8.200,00 €

102

INSULAR DE DERRIBOS Y EXCAVACIONES SL

B57353658

0

0

0

12

21.600,00 €

104

J BAUZA GENOVART SL

B57756488

0

0

0

7

12.600,00 €

266

FERRIMET MURO SL

B57436859

0

0

1

2

5.000,00 €

109

MOTECAL SL

B07484355

0

0

0

4

7.200,00 €

215

MUNAR MIQUEL SL

B07591381

1

0

0

6

11.600,00 €

217

OSIFAR SL

B07045065

0

3

0

6

13.800,00 €

219

REBALIM SL

B07124381

0

0

1

3

6.800,00 €

119

TRANSPORTES CARBONELL POMAR SL

B57146326

0

0

0

4

7.200,00 €

226

TRANSPORTES MIGUEL VADELL SL

B07965353

0

0

0

4

7.200,00 €

121

TRANSPORTE EXCAVACIONES CARBONELL GELABERT SL

B57723082

1

0

0

5

9.800,00 €

252

TRANSPORTS PACO I NASI, S.L.

B07971435

1

1

3

1

7.800,00 €

131

TRATARTE SL

B07794431

3

0

0

0

2.400,00 €

77

TRANSPORTS SARDO SL

B57321374

0

0

0

1

1.800,00 €

196

VIAS Y OBRAS PUBLICAS SA

A07053374

0

0

0

12

21.600,00 €

111

PRODUCTOS MARTIN SA

A07101850

2

0

0

5

10.600,00 €

132

VIBRADOS BALLESTER SA

A07445497

0

0

0

5

9.000,00 €

242

TRANSPORTS GERMANS AMEBA SL

B01822592

0

0

0

2

3.600,00 €

130

TRANSPORTES YATE SA

A07169337

3

0

2

1

7.000,00 €

262

HERO TECNO CONSTRUCCIÓ, S.L.

B57762411

0

0

0

5

9.000,00 €

284

CURIENT SA

A07408024

0

0

0

7

12.600,00 €

285

GUIX I DECORACIO GOMILA GOST SLU

B07814841

0

1

1

4

9.600,00 €

289

PIENSOS EQUILIBRADOS MALLORCA SAU

A07016991

0

0

0

11

19.800,00 €

283

TRANSPORTES ANDRAUET, S.L.

B57327322

0

0

0

6

10.800,00 €

291

ARIDS I SERVEIS GRAVERA CAN ALOU SL

B57006371

0

0

0

7

12.600,00 €

281

TRANSPORTES FORN NOU E HIJOS, S.L.

B57612509

0

0

0

9

16.200,00 €

274

SON BUGADELLAS SA

A07103765

0

0

1

4

8.600,00 €

296

FEDELICH BOSCH SL

B57809097

0

0

0

1

1.800,00 €

321

SEGMENTO DE OCIO SL

B07692288

0

0

0

3

5.400,00 €

318

SOLLER RECICLA SL

B57659088

0

1

0

1

2.800,00 €

317

EDIFICACIONS MARIA DE LA SALUT 2006 SL

B57433575

0

0

0

1

1.800,00 €

315

DALTRANS 14 SL

B57893778

0

0

1

4

8.600,00 €

135

CONTENEDORES BARCELO SL

B57363640

1

2

0

12

24.400,00 €

330

AGENCIA DE TRANSPORTES PARRUS UNION SL

B07577349

2

0

1

1

4.800,00 €

323

EXC I TRANS SANTANYI TRUCKS SL

B57372237

0

0

0

3

5.400,00 €

327

TRANSPORTES FRANCISCO NAVÍO, SL

B07742307

5

0

1

0

5.400,00 €

313

TRABLISA DISTRIBUCION SL

B07140387

4

0

0

0

3.200,00 €

337

JUAN MORA, S.A.

A07124134

0

0

0

9

16.200,00 €

344

TRANSPORTES MUDANZAS PAQUETERIA DALMAU, S.L.U.

B16607244

4

0

0

0

3.200,00 €

353

FLOWERS & MORE & PARTNERS S.L

B57990079

1

0

0

0

800,00 €

354

MOVIMENTS DE TERRES SINEU SL

B57561383

0

0

0

4

7.200,00 €

355

TRANS MUN PALMA SL

B57034829

0

0

0

8

14.400,00 €

368

EXCAVACIONES DIEGO SL

B07805294

4

0

0

5

12.200,00 €

8

CANTERA GRAVILLA SON AMAT SA

A07265465

0

0

0

1

1.800,00 €

 

 

ANNEX 2

EXP.

SOL·LICITANT

NIF

Vehicles sol·licitats

Vehicles inclosos en la convocatòria (vehicles autoritzats a data 01/01/2022 en relació amb els vehicles sol·licitats)

IMPORT TOTAL AJUT

Fins a 3,5 t.

Més de 3,5 t fins a 7,5 t

Més de 7,5 t fins a 12 t.

Més de 12 t.

Fins a 3,5 t.

Més de 3,5 t fins a 7,5 t

Més de 7,5 t fins a 12 t.

Més de 12 t.

75

TRANSPORTS LOGISTICS CHECHU, S.L

B16658833

0

0

0

8

0

0

0

7

12.600,00 €

44

PRETENSADOS SA COVA, SA

A07232358

1

0

1

3

0

0

0

3

5.400,00 €

69

TRANSPORTES PJ SAYAGO SL

B57855173

3

0

2

3

2

0

2

1

6.200,00 €

26

GRUPATRANS BALEAR S COOP

F57343527

1

4

2

12

0

4

2

12

28.400,00 €

4

BUYCONT SL

B57807646

0

1

0

5

0

0

0

4

7.200,00 €

14

DANSER 23 SL

B57831091

0

0

0

9

0

0

0

6

10.800,00 €

83

VALENCIA DE CARGAS Y GRUPAJES SL

B57862765

1

0

1

3

1

0

1

2

5.800,00 €

3

BEN DUIT SL

B57392094

0

0

0

2

0

0

0

1

1.800,00 €

6

CA'N TOMEU MATERIALS I SERVEIS SL

B16643116

0

0

0

13

0

0

0

12

21.600,00 €

114

SUMINISTROS SON AMONDA SLU

B07552029

0

1

1

5

0

0

1

5

10.400,00 €

124

TRANSPORTES MENDEZ SERRA SLU

B16648297

0

0

0

12

0

0

0

9

16.200,00 €

178

LIMPIEZAS IBICENCAS, SOCIEDAD LIMITADA

B07045255

3

0

1

11

2

0

1

10

21.000,00 €

201

GRUAS CRUZ NADAL SL

B57873267

0

5

0

0

0

1

0

0

1.000,00 €

228

TRANSPORTES SON CHIBETLI,S.L.

B57902280

0

0

0

4

0

0

0

3

5.400,00 €

247

FONT CAFE MALLORCA, SL

B57071144

2

1

2

0

0

1

1

0

2.400,00 €

249

TRANSPORTES DOS TORRES SL

B07419914

3

1

1

1

3

0

1

1

5.600,00 €

90

ACERVI PROMOTORA CATALANA DITRIBUIDORA SL

B61946182

1

1

3

0

1

1

0

0

1.800,00 €

2

BACKWAREN GORMET SL

B57253841

5

0

0

0

4

0

0

0

3.200,00 €

210

EXCAVACIONS I TRANSPORTS JOAN BALLESTER SL

B01716067

1

0

0

7

1

0

0

4

8.000,00 €

32

LIMPIEZAS FOSEPAL SLU

B57471609

1

0

2

10

1

0

2

8

18.000,00 €

33

LOGICERO 2018 SL

B16590085

24

0

0

0

20

0

0

0

16.000,00 €

267

DRA BALEAR SL

B57104358

0

3

0

0

0

2

0

0

2.000,00 €

183

ROIG CLADERA SL

B07807076

0

0

2

4

0

0

2

3

8.200,00 €

222

SERVMAR BALEAR SL

B07432768

2

1

0

7

2

0

0

6

12.400,00 €

116

TECNIMAC INCA MAQUINARIA SL

B57397655

0

0

0

14

0

0

0

13

23.400,00 €

185

TRANS CHORIC SL

B57047979

0

0

0

10

0

0

0

8

14.400,00 €

82

UNION LOGISTICA Y SERVICIOS DE GESTION S COOP

F16502627

0

1

8

5

0

0

7

5

18.800,00 €

197

WURZER MALLORCA SL

B16572315

4

0

0

2

3

0

0

2

6.000,00 €

254

TRANSPORTES FRIGORÍFICOS MORATO, S.L.

B16671018

5

0

1

0

3

0

0

0

2.400,00 €

268

AUTOMOVILES Y GRUAS PERELLO SL

B07854201

4

6

3

0

4

6

1

0

10.600,00 €

287

RECICLAJES FRAMA SL

B57756199

1

0

3

4

1

0

2

4

10.800,00 €

212

MAYCA VIDAL, SL

B07682990

3

3

3

1

3

3

2

1

10.000,00 €

290

RICARDO MATAS 3000 SL

B57372971

0

0

7

14

0

0

7

11

29.600,00 €

276

TRANSPORTES JLCB IBIZA 2010, S.L.

B07645518

1

0

1

3

1

0

1

1

4.000,00 €

292

DISTRIBUCIONES MIGUEL BISELLACH, SL

B07865116

3

0

3

0

2

0

3

0

5.800,00 €

298

GRUAS MARRATXI SL

B07731417

0

3

1

0

0

3

0

0

3.000,00 €

295

EXPRESERVI RYAN SL

B57743205

16

0

0

0

14

0

0

0

11.200,00 €

304

TRANSPORTES ANGEL Y ROSARIO SL

B57020307

13

0

3

0

12

0

3

0

13.800,00 €

310

AGENCIA LA IBICENCA, S.A.

A07223415

5

3

0

1

5

0

0

1

5.800,00 €

338

JASA TRANSPORTES Y MATERIALES PARA LA CONSTRUCCION SA

A07057557

0

1

1

2

0

0

1

2

5.000,00 €

343

TRANSPORTES TALTAVULL, S.L.

B07556236

3

1

0

0

2

1

0

0

2.600,00 €

347

TRANSPORTES Y GRUAS SALOM, S.A.

A-07270614

0

0

0

14

0

0

0

13

23.400,00 €