Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 728211
Modificació de les bases de la convocatòria de subvencions destinada a la concessió de subvencions als titulars de llicències d'autotaxi que tinguin adscrit un vehicle adaptat, per a l'adquisició, la renovació o reparació de vehicles adaptats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada en data 05/12/2022 en els assumptes d'urgència va aprovar la modificació de la convocatòria de subvencions destinada a la concessió de subvencions als titulars de llicencies d'auto taxi que tinguin adscrit un vehicle adaptat, per la adquisició, la renovació o reparació de vehicles adaptats.

Es procedeix a publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'acord adoptat, a efectes de la seva difusió i públic coneixement.

 

(Signat electrònicament: 7 de desembre de 2022)

El tinent de batle de serveis Generals i Infraestructures Juan Recasens Oliver

 

ACORD

Primer: Aprovar la modificació de les bases de la convocatòria de subvencions destinada a la concessió de subvencions als titulars de llicències d'autotaxi que tinguin adscrit un vehicle adaptat, per a l'adquisició, la renovació o reparació de vehicles adaptats, modificant la base segona el contingut de la qual passa a ser el següent:

SEGONA.- OBJECTE I FINALITAT. Aquesta convocatòria té per objecte la concessió de subvencions a les persones titulars de llicències d'autotaxi de l'Ajuntament de Calvià que tinguin adscrits un vehicle adaptat a persones amb mobilitat reduïda (eurotaxis), per a la renovació, reparació i adquisició dels vehicles adaptats.

La finalitat de la subvenció és compensar el cost econòmic més gran que ha de realitzar el titular de la llicència autotaxi a l'hora de prestar el servei amb un vehicle adaptat a persones amb mobilitat reduïda (eurotaxis).

La subvenció municipal consistirà en la concessió a la persona titular de la llicència d'autotaxi en una quantitat pecuniària en concepte de subvenció com a compensació per les despeses ocasionades per la renovació, reparació i adquisició del vehicle adscrit a la llicència.

La concessió de les subvencions s'efectuarà mitjançant el règim de lliure concurrència entre els titulars de les llicències municipals d'autotaxi que tinguin adscrits vehicles adaptats.

Els ajuts s'atorgaran dins de les previsions pressupostàries previstes a la partida 503 44000 4720002 (subvenció taxi accessible i seguretat) del pressupost vigent per a l'any 2022. L'import màxim compromès per a aquesta convocatòria és de 12.000€. La quantitat a subvencionar serà com a màxim de 12.000€.

No s'hi inclourà en cap cas l'import de l'IVA.

Segon: Destinar un total de 12.000€ de la partida pressupostària 503 44000 4720002 per a la present convocatòria de subvencions.

Tercer: Publicar el present acord,al BOIB a efectes de la seva difusió i públic coneixement.