Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 721357
Declaració de procediment desert per a cobertura d'una plaça d'administratiu/va, funcionari de carrera de l'ajuntament de Lloseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Pel general coneixement es fa saber que, el Sr. Batle de l'Ajuntament de Lloseta va aprovar l'1 de desembre de 2022, el Decret 2022-0970, següent:

“DECRET

Expedient núm.: 293/2022

Assumpte: Decret

Procediment: Seleccions de personal i provisions de llocs de treball

El 26 d'abril de 2022 es va emetre el Decret 2022-0280 d'aprovació de les Bases reguladores i convocatòria del procediment per la cobertura d'una plaça d'Administratiu/va funcionari de carrera de l'Ajuntament de Lloseta (BOIB núm. 59 de 05 de maig de 2022)

El 16 de maig de 2022, es va publicar l'anunci en el Butlletí Oficial de l'Estat, en aquest moment, s'inicia el termini de presentació de sol·licituds, i comença el procediment.

Una vegada executada la Fase d'Oposició, i realitzats els tres exercicis, el 25 de novembre de 2022 es publica l'Anunci, d'acord amb l'Acta del Tribunal Qualificador, amb el llistat definitiu de resultats del tercer exercici i declarant el procediment desert ja que, cap persona, no l'ha superat.

Seguint el procediment marcat per la Base Novena de les Bases Reguladores del Procediment el Tribunal ha elevat a aquesta Presidència el resultat final, atenent també a la competència que m'atorga l'Article 21.1h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de Bases de Règim Local, DISPÒS

Primer. Declarar el procediment per la cobertura d'una plaça d'Administratiu/va funcionari de carrera com a desert ja que cap aspirant no ha superat la Fase d'Oposició, no continuar amb la Fase de Concurs del procediment.

Segon. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Contra aquest acord que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del següent al de la recepció de la present notificació, davant la batllia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós- administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Lloseta, (signat electrònicament: 2 de desembre de 2022

El batle José María Muñoz Peréz)