Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 715303
Aprovació inicial de la modificació dels artícles 7,18 i 25 de l'ordenança municipal per al foment de la rehabilitació d'edificis, pisos i locals comercials al terme municipal de Calvià. (BOIB núm 131, 15 d'octubre del 2016).

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de la Corporació, en sessió celebrada el dia 24 de novembre de 2022, acorda l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança reguladora del foment de la Rehabilitació dels edificis, habitatges i locals comercials del terme municipal de Calvià, així es procedeix a publicar al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears l'acord adoptat per a la difusió i el coneixement públic.

ACORD

PRIMER.- APROVAR INICIALMENT LA MODIFICACIÓ dels articles 7, 18 i 25 de l'ordenança municipal per al foment de la rehabilitació d'edificis, pisos i locals comercials al terme municipal de Calvià, (BOIB Núm. 131, 15 d'octubre del 2016).

CAPÍTOL SEGON- Àmbit d'aplicació

Article 7, apartat 1.d).

ON DIU:

1.d) L'adequació d'edificis i locals comercials al Decret 110/2010, de 15 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament per a la millora de l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques i la resta de normativa aplicable , que en permet l'ús per persona amb mobilitat reduïda”.

HA DE DIR:

Article 7. Àmbit.

1.d) L'adequació d'edificis i locals comercials en matèria d'accessibilitat.

Article 18

ON DIU:

Article 18.- Ajuda a les obres per donar compliment al Decret 110/2010, d'accessibilitat.

L'import de la subvenció serà com a màxim un 25% del pressupost protegible de les obres que es destinin a aquest fi amb un màxim de 6.000€ per promotor, més l'import abonat en concepte d'impost de construcció i taxa per llicència d'obres o comunicació prèvia, de les obres que es realitzaran".

HA DE DIR:

Article 18: Ajuda a les obres en matèria d'accessibilitat.

L'import de l'ajuda es determinarà en cada convocatòria d'acord amb les possibilitats pressupostàries, destinant a cada exercici partides finalistes per a actuacions de promoció de l'accessibilitat i supressió de barreres existents i de millores d'ajustos raonables en matèria d'accessibilitat universal

Article 25. Sol·licituds, lloc i termini de presentació, apartat d)

ON DIU:

d) Rehabilitació d'elements comunitaris de edificis i adaptació d'acord amb el Decret 110/2010 d'accessibilitat.

 

HA DE DIR:

d) Rehabilitació d'elements comunitaris d'edificis i adaptació en matèria d'accessibilitat.

SEGON.- EXPOSAR A INFORMACIÓ PÚBLICA aquesta modificació previ anunci a la secció corresponent del Butlletí Oficial de les Illes Balears ia la web de l'Ajuntament de l'acord d'aprovació inicial, pel termini mínim de trenta dies, en què el veïnatge i les persones legítimament interessades poden examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions.

TERCER.-TRÀMIT D'AUDIÈNCIA ALS INTERESSATS: Audiència prèvia a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes en el seu àmbit territorial que estiguin inscrites al registre municipal d'associacions veïnals i de la finalitat de les quals guardin relació directa amb l'objecte de la disposició.

  • Resolució de les reclamacions, objeccions o observacions i aprovació definitiva pel Ple, si escau. Si no consten presentades cap reclamació o cap suggeriment, l'acord inicialment adoptat s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat de nou acord exprés.

QUART.- APROVACIÓ DEFINITIVA pel Ple.

 

Calvià, (signat electrònicament: 30 de novembre de 2022)

La tinenta de batle de Cohesió Social i Igualtat, Comunicació i Policia Local Signat: Nativitat Francès Gárate