Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 715001
Acord del Ple de l'ajuntament de Valldemossa aprova inicialment l'expedient de modificació de crèdits núm. 4/2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió celebrada el dia 28 de novembre de 2022, va acordar l'aprovació inicial de la modificació de crèdits núm. 4/2022 del Pressupost en vigor en modalitat de crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb càrrec al Romanent Líquid de Tresoreria resultant de la liquidació de l'exercici anterior.

Aprovat inicialment l'expedient de modificació de crèdits núm. 4/2022 del Pressupost en vigor, en la modalitat de crèdit extraordinari finançat amb càrrec al Romanent Líquid de Tresoreria resultant de la liquidació de l'exercici anterior, per Acord del Ple de data 28 de novembre de 2022, en compliment del que es disposa en l'article 169.1 per remissió del 177.2 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, se sotmet a informació pública pel termini de quinze dies, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci en aquest Butlletí Oficial de la Província.

Durant dit termini d'exposició al públic els interessats podran examinar-lo i presentar reclamacions davant el Ple. L'expedient es considerarà definitivament aprovat si durant el citat termini no s'haguessin presentat reclamacions; en cas contrari, el Ple disposarà d'un termini d'un mes per resoldre-les.

 

Document signat electrònicament (1 de desembre de 2022

El batle Nadal Torres Bujosa)