Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 714767
Tràmit d'informació pública relatiu a la cessió d'uns terrenys municipals al servei de salut de les Illes Balears per construir un centre de salut a s'Arenal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant providència de data 11/10/2022 es va disposar la incoació de l'expedient per cedir al Servei de Salut de les Illes Balears els terrenys de propietat municipal existents al carrer d'Antoni Galmés, de s'Arenal, a l'objecte de construir-hi un nou centre de salut.

Es tracta d'uns terrenys de 3.687 m², de caràcter patrimonial, adquirits com a cessió de caràcter obligatori resultant de la reparcel·lació de la unitat d'actuació núm. 34, Sant Bartomeu, ref. Cadastral 9122908 DD7792S 0000 ZZ.

Segons consta en el Registre de la Propietat, els terrenys confronten pel nord amb solar urbà B, i amb la parcel·la solar urbà A, a l'oest amb la zona verda EL-AL 15, amb vial de nova creació, a continuació del carrer Formentera, al sud amb EL-AL 15, i a l'est amb el carrer d'Antoni Galmés. Tom 5542 del llibre 1385, al full 187.

La qual cosa es fa pública, de conformitat amb l'establert a l'article 110.1, apartat f) del Reglament de béns de les entitats locals, per tal que en el termini de 15 dies naturals a comptar de l'endemà de la seva publicació, es pugui examinar l'expedient al departament de Secretaria, i efectuar les al·legacions que es considerin convenients.

 

Llucmajor, 29 de novembre de 2022

El batle Eric Jareño Cifuentes