Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 711413
Aprovació definitiva mapa estratègic del renou (MER) tercera fase

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió celebrada de data 24/11/2022, va adoptar el següent acord núm. 20221124_01_039:

1.- Desestimar l'al·legació presentada pel Sr. Jaume Ramón Pons, actuant en nom i representació de l'Associació de propietaris de la urbanització Son Vida, amb domicili a l'edifici Casa Club Golf de Son Vida, al carrer Solleric, 13, 07013 de Palma, davant l'aprovació inicial de l'actualització corresponent a la tercera fase del mapa estratègic de renou del terme municipal de Palma, d'acord amb l'informe tècnic-jurídic, de data 10 de novembre, emès pel TAE superior de Medi Ambient i què s'annexa al present.

2.- Aprovar definitivament el Mapa Estratègic de Renou (MER) de Palma en la seva fase III disponible al següent enllaç: https://renou.palma.cat// i disposar la seva publicació en el BOIB.

Conformement al que disposa la normativa aplicable, es publica aquest anunci perquè se'n prengui coneixement i per tal que, dins el termini d'1 mes a partir de l'endemà de la seva publicació, es puguin presentar al·legacions a l'esmentat expedient, el qual podrà ser consultat a la web: www.ajuntamentdepalma.cat.

 

Palma, 29 de novembre de 2022

El cap de servei de Medi Ambient Francisca Cirer