Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 704398
Informació pública del Consell Insular d’Eivissa relativa al projecte de tancament de l'espai arqueològic i militar de sa Caleta, TM Sant Josep de sa Talaia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, per acord de data 24 de novembre de 2022, va aprovar inicialment el projecte de tancament de l'espai arqueològic i militar de sa Caleta, TM Sant Josep de sa Talaia.

L'esmentat projecte romandrà en exposició pública al Departament de Cultura, Educació i Patrimoni d'aquest Consell Insular (av. d'Espanya, núm. 49, Eivissa) per un termini de 20 dies comptats a partir del dia següent de la data de publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 93 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, que aprova el Text refós de les disposicions legals en matèria de règim local, i amb l'art. 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC).

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s'entendrà l'aprovació definitiva del projecte.

 

Eivissa, 28 de novembre de 2022

El cap de secció del departament de Cultura, Educació del Consell Insular d'Eivissa José Vicente Garibo Redolat