Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 704065
Comunicació de la relació d’expedients que han d’aportar documentació per la sol·licitud de la subvenció en el tràmit de subvencions per a l’adquisició de vehicles de transport adaptat per a persones majors en situació de dependència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 8 de novembre de 2022, en el BOIB número 144, es va publicar la Resolució del consellera d'Afers Socials i Esports de 3 de novembre de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria de subvencions destinades a ajuntaments i mancomunitats de municipis de les Illes Balears, que siguin titulars de serveis d'estades diürnes integrats a la Xarxa pública d'atenció a la dependència, per a l'adquisició de vehicles de transport adaptat per a persones majors en situació de dependència.

2. Els tècnics de la direcció general d'Atenció a la Dependència han examinat la documentació presentada per a les sol·licituds de subvenció i han detectat les anomalies indicades en la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

CIF

Anomalies

3/1/2022

Ajuntament de Andratx

P0700500B

1.Sol·licitud incompleta (descripció vehicle, import sol·licitat, import total compra)

2.No presentació dels 3 pressupostos

3/2/2022

Ajuntament de Esporles

P0702000A

1.Imprès TG002 de dades bancàries.

2.Imprès 2: declaració responsable segons punt 8.2.f de la convocatòria

D'acord amb el punt 10.5 de la Resolució de la convocatòria disposau d'un termini de deu dies hàbils des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB per solucionar les anomalies indicades. En cas que no presenteu la documentació esmentada es considerarà que desisteix de la sol·licitud, d'acord amb l'article 68 de la Llei 39/2015, després que es dicti una resolució prèvia en els termes que disposa l'article 21 de la Llei esmentada.

 

Palma, 25 de novembre de 2022

El director general d'Atenció a la Dependència Gregorio Molina Paniagua