Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 700936
Acord del Ple de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears sobre la sol·licitud d’actualització dels punts autoritzats de captació d'aigües de la modificació no substancial M16/2020 de l’autorització ambiental integrada de la fàbrica de blocs ceràmics i similars de Ladrillerías Mallorquinas S. A., consistent en l’actualització de l’AAI, TM Felanitx (IPPC M16/2020)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En relació amb l'assumpte de referència, i d'acord amb l'establert a l'article 10.2 del RDL 1/2016, de 16 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de prevenció i control integrats de la contaminació, es publica l'Acord del Ple de la CMAIB, en sessió de 29 de setembre de 2022,

ATÈS

1. Que Ladrillerías Mallorquinas S.A. ha sol·licitat una modificació de l'autorització ambiental integrada de la fàbrica de blocs ceràmics i similars, consistent en l'actualització de l'AAI (exp M16/2020).

2. Que l'objecte d'aquest informe és el punt segon de la sol·licitud de modificació presentada per Ladrillerías Mallorquinas S.A. el qual consisteix en l'actualització dels punts autoritzats de captació d'aigües.

3. Que els punts autoritzats de captació de les d'aigües que fa servir Ladrillerias Mallorquinas a les instal·lacions objecte de l'AAI són els que ja consten a la mateixa i per tant no es considera necessari modificar-la.

Atès que el Subcomitè Tècnic d'Autoritzacions Ambientals Integrades ha informat desfavorablement, el Ple acorda:

Primer: Desestimar la sol·licitud consistent en l'actualització dels punts autoritzats de captació d'aigües.

Segon: Publicar el contingut d'aquest acord al BOIB

Es recorda que les aigües per a consum humà han de donar compliment a l'establert al Reial decret 140/2003, de 7 de febrer, pel qual s'estableixen els criteris sanitaris de la qualitat de l'aigua de consum humà.

 

(Signat electrónicamente, 24 de novembre de 2022 )

El president de la CMAIB

Antoni Alorda Vilarrubias