Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 700349
Aprovació inicial de la mutació demanial subjectiva d' uns terrenys per a la construcció d'un nou centre de salut a Campos

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament de Campos, en sessió plenària de 24 de novembre de 2022, ha aprovat inicialment la mutació demanial subjectiva a favor de Servei de Salut de les Illes Balears del bé immoble urbà destinat a equipament de superfície 5.032,10 metres quadrat, ubicat en el terme municipal de Campos, amb accés pel camí des Revellar, procedent de la finca na Llarga, que pel nord, confronta amb la parcel·la de procedència de titularitat municipal; pel sud, confronta amb terrenys de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (IES Damià Huguet); per l'est confronta amb el vial d'accés que forma part de la parcel·la de procedència de titularitat municipal, i part amb la parcel·la 88 del polígon 5 de Jacoba Bonet Ginard i de María i Pedro Bonet Sastre; i per l'oest, confronta amb la parcel·la 90 del polígon 5 de de Guillermo Soler Vanrell.

Les dades del bé immoble són les següents:

  • Dades registrals: Es part de la parcel·la inscrita en el registre de la propietat de Felanitx amb el número 9833, foli 170, llibre 387 de Campos.
  • Dades cadastrals: Es part de la referència cadastral 0851310ED0605S0001IU.
  • Classificació del sòl: Sòl urbà equipament

L'expedient se sotmet a informació pública per un termini de vint dies a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci.

L'expedient es pot consultar a les dependències administratives de l'Ajuntament de Campos (Pl. Major, 1) de dilluns a divendres en horari de 8 a 14 hores.

 

Campos, a  la data de la firma electrònica (24 de novembre de 2022)

La batlessa Francisca Porquer Manresa