Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I ALIMENTACIÓ

Núm. 699281
Resolució del director general de Pesca i Medi Marí de 24 de novembre de 2022 per la qual es publica el cens d’embarcacions de pesca professional d’arts menors de la Reserva Marina des Freu de sa Dragonera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució del director general de Pesca i Medi Marí de 23 de novembre de 2020, es va publicar el cens d'embarcacions de pesca professional d'arts menors de la Reserva Marina del Freu de sa Dragonera.

2. El 18 d'octubre el Servei de Recursos Marins va informar a la Federació Balear de Confraries de Pescadors (FBDCP) de la necessitat d'actualitzar el cens i de les embarcacions que compleixen els requisits de l'article 3.1 del  Decret 62/2016, de 7 de octubre, pel qual s'estableix la Reserva Marina des Freu de sa Dragonera i es regulen les activitats d'extracció de flora i fauna marina i les activitats subaquàtiques.

3. El 24 de novembre de 2022 es va emetre informe del Servei de Recursos marins amb la relació d'embarcacions que compleixen els requisits.

Fonaments de dret

1. L'article 3.1 del Decret 41/2015, de 22 de maig, pel qual es regulen les activitats d'extracció de flora o fauna marina i les activitats subaquàtiques a les reserves marines de les aigües interiors del litoral de les Illes Balears, disposa que cada dos anys s'ha de publicar, mitjançant una resolució del director general de Pesca i Medi Marí, el cens d'embarcacions de pesca professional autoritzades revisat.

2. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears disposa que la Conselleria, Pesca i Alimentació exerceix, entre d'altres, la competència en matèria de pesca.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Publicar el cens d'embarcacions de pesca professional d'arts menors autoritzades per a la pesca a la Reserva Marina des Freu de sa Dragonera per un període de dos anys, que estarà format per les embarcacions que figuren a l'annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs d'alçada davant la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb el que estableixen els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, 24 de novembre de 2022

El director general de Pesca i Medi Marí

Juan Mercant Terrasa

 

 

ANNEX

Cens d'embarcacions de la Reserva Marina des Freu de sa Dragonera

 

EMBARCACIÓ

MATRÍCULA

PORT BASE

PONERO

PM-1-5-21

ANDRATX

REME TONI TERCERO

PM-1-1836

ANDRATX

SCRAT

PM-1-4-17

ANDRATX

SITO PRIMERO

PM-1-1-96

ANDRATX

GERMANS TORRES

PM-1-3-05

ANDRATX

MACARENA

MH-2-174

PALMA