Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 697411
Aprovació del preu públic de les entrades als espectacles organitzats pel Consell Insular d’Eivissa a l’Auditori de Cas Serres i que formen part del circuit «Platea»

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Comissió de Govern del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària de data 21 de novembre de 2022 ha acordat aprovar, per 2 vots a favor i 2 abstencions, una proposta del tenor següent:

«.../...

PRIMER.- Aprovar l'establiment del preu públic i l'acord regulador del mateix que segueix:

ACORD REGULADOR DEL PREU PÚBLIC DE LES ENTRADES ALS ESPECTACLES ORGANITZATS PEL CONSELL INSULAR D'EVISSA A L'AUDITORI DE CAS SERRES I QUE FORMEN PART DEL CIRCUIT PLATEA

Article 1.- Fonament i objecte

Aquesta entitat local, en ús de les facultats atorgades als articles 41 a 47, 148 i 157 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, estableix el present preu públic a satisfer per a les entrades als espectacles organitzats pel Consell Insular d'Eivissa a l'Auditori de Cas Serres i que formen part del circuit PLATEA (Programa Estatal de Circulació d'Espectacles d'Arts Escèniques en Espais de les Entitats Locals) promogut per l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM)

Article 2.- Fet imposable

Constitueix el fet imposable d'aquest preu públic l'assistència als espectacles organitzats pel Consell Insular d'Eivissa a l'Auditori de Cas Serres i que formen part del circuit PLATEA (Programa Estatal de Circulació d'Espectacles d'Arts Escèniques en Espais de les Entitats Locals) promogut per l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM).

Article 3.- Obligats al pagament

Estan obligats al pagament del preu públic regulat a aquest Acord, les persones físiques que assisteixin a als espectacles organitzats pel Consell Insular d'Eivissa a l'Auditori de Cas Serres i que formen part del circuit PLATEA (Programa Estatal de Circulació d'Espectacles d'Arts Escèniques en Espais de les Entitats Locals) promogut per l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM).

Article 4.- Quantia

La quantia del preu públic regulat a aquest Acord serà la quantia establerta a la següent tarifa per entrada:

ENTRADA

IMPORT

Espectacles de Teatre

18 €

Espectacles de Dansa

16 €

Espectacles de Circ

14 €

Espectacles infantils i/o familiars

10 €

Article 5.- Naixement i extinció de la obligació de pagament

  1. La obligació de pagar el preu públic neix des del moment en que s'inicii la prestació del servei, o la realització de l'activitat. S'entén que s'inicia la seva prestació des del moment en què s'accedeixi o es tengui la possibilitat d'accedir al recinte on es realitza l'activitat.

  2. No obstant, s'exigirà el dipòsit previ del preu públic que s'efectuarà a través de l'adquisició de l'entrada corresponent.

  3. Quan per causes no imputables a l'obligat el pagament de la tarifa d'entrada no fora possible la prestació de l'activitat, es procedirà a la devolució de l'import corresponent.

Article 6.- Normes de gestió

  1. El pagament del preu públic s'exigirà en règim d'autoliquidació i es farà efectiu en el moment de sol·licitar l'entrada. La seva gestió s'efectuarà a través de venda en línia a www.eivissacultural.es o directa a taquilles, mitjançant pagament amb targeta de crèdit, i amb caràcter previ a l'accés al recinte.

  2. L'entrada que justifica el pagament del servei constarà de rebut numerat amb la indicació de la data, import, denominació de l'espectacle i hora.

  3. Correspon al Departament de Cultura i Patrimoni en coordinació amb la Tresoreria, l'ordenament, funcionament i gestió de la venda d'entrades assenyalades al paràgraf anterior.

Article 7.- Normes complementàries

En tot allò no previst al present text regulador i que faci referència a l'aplicació, gestió, liquidació, inspecció i recaptació d'aquest preu públic, s'estarà a allò previst a la Llei General Pressupostària i altra legislació de caràcter local i general que li sigui d'aplicació, en especial el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, la Llei 8/1989, de Taxes i Preus Públics i el Reglament General de Recaptació.

Article 8.- Entrada en vigor

El present preu públic i el seu acord regulador, entrarà en vigor el dia següent al de la publicació del seu text íntegre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i continuarà en vigor fins a la seva modificació o derogació.

SEGON.- Publicar el text íntegre de l'acord regulador al Butlletí Oficial de les Illes Balears

Aquest acte exhaureix la via adminsitrativa i en contra podeu interposar, davant el mateix òrgan que l'ha dictat, el recurs potestaiu de reposició previst als articles 112.1, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, en el termini d'un mes des de l'endemà de la seua publicació o directament el recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Eivissa, a la data de la signatura electrònica (23 de novembre de 2022)

El conseller executiu del Dept. d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut Salvador Losa Marí