Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 696995
Institut Menorquí d'Estudis. Acord del Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 27 d’octubre de 2022, relatiu a l’aprovació del II ajut de Recerca i Investigació educativa del Consell Escolar de Menorca (CEME) i l’Institut Menorquí d’Estudis (IME) 2022 (Exp. I0015-2022-000004)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vistes les bases i la convocatòria per a la concessió del II Ajut de Recerca i Investigació educativa del CEME i l'IME per a l'any 2022, aprovades pel Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis en data 6 de maig de 2022 i publicades en el BOIB núm. 76 de dia 11/06/2022;

Atès l'informe de la Comissió Avaluadora;

Atès el vistiplau del Consell Científic de l'IME, a partir de l'informe de la Comissió Avaluadora, donat en data 20 d'octubre de 2022 per unanimitat dels membres assistents;

Atès que s'ha revisat la documentació presentada per comprovar que es compleixen els requisits exigits;

El Consell Rector, per unanimitat dels set membres presents dels vuits que el componen, adopta els acords que es transcriuen a continuació:

Primer. Concedir un ajut a les senyores Núria Carretero Marí i Gloria García Navarro per a la realització de l'estudi «L'aprenentatge a Menorca per una societat educativa i inclusiva», atès que és el que ha obtingut una major puntuació, amb un import total màxim de 5.000,00 € amb càrrec a la partida 4630-7800000 Ajuts per investigació del pressupost de l'IME 2022, amb les condicions establertes en les bases reguladores, i amb el termini de lliurament del treball i la forma de pagament que s'estableix en cada cas.

Segon. Publicar en el BOIB l'edicte corresponent.

Contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar els recursos següents:

-En el termini d'un mes a partir de l'endemà del dia de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs potestatiu de reposició davant aquest Consell Rector. Aquest recurs s'entendrà desestimat si no s'hagués notificat la resolució quan hagi transcorregut un mes des que s'hagués interposat. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

-En el termini de dos mesos a partir de l'endemà del dia de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma sempre que no s'hagués interposat recurs potestatiu de reposició, atès que en aquest cas s'hauria d'esperar que se'n dicti resolució.

Tot això sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret.

Tot l'anterior s'ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Finalment, escau d'indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

 

Signat en el lloc i la data que consta en la signatura electrònica d´aquest document  (21 de novembre de 2022)

El president Miquel Àngel Maria Ballester (BOIB núm. 97 de 16.07.2019)