Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 691928
Bases del XVI concurs d´aparadorisme nadalenc 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió celebrada el 28 d'octubre de 2022, i en exercici de les seues competències, sobre la base d'allò proposat (conforme a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques), adoptà, per unanimitat, el següent acord:

(...)

PRIMER.- APROVAR les bases del XVI Concurs d'Aparadorisme Nadalenc 2022, les quals s'adjunten com a Annex.

SEGON.- APROVAR la convocatòria per a la concessió del premi pel XVI Concurs d'Aparadorisme Nadalenc 2022.

TERCER.- APROVAR la despesa de 800,00€ (vuit-cents euros) a càrrec de la partida pressupostaria corresponent del pressupost anual del Consell Insular de Formentera per a l'any 2022.

QUART.- PUBLICAR l'esmentada convocatòria i el text íntegre de les bases en el BOIB, al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera.

(...)

ANNEX BASES DEL XVI CONCURS D'APARADORISME NADALENC DE L'ANY 2022

El Consell Insular de Formentera i la Cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera convoquen el XVI Concurs d'Aparadorisme Nadalenc amb l'objectiu de promoure l'ambientació festiva de Nadal entre els establiments de l'illa de Formentera.

1. Objecte

Aquestes bases regulen el XVI Concurs d'Aparadorisme Nadalenc, que té per objecte premiar la decoració dels establiments comercials de l'illa de Formentera amb motiu de les festes nadalenques de l'any 2022.

2. Participants

Podran presentar sol·licitud per participar en aquest concurs totes les persones físiques i jurídiques titulars d'establiments comercials a l'illa de Formentera, que vagin a romandre oberts al públic durant totes les festes de Nadal de l'any 2022.

3. Inscripcions

a) La inscripció en el concurs és gratuïta.

b) Es formalitzarà mitjançant la presentació del “FULL D'INSCRIPCIÓ” que consta adjunt a les presents bases, el qual es podrà presentar a:

  • La Cambra de Comerç, av. Vuit d'Agost, núm. 6, de Sant Francesc Xavier. Tel. 971322061.
  • A l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), c. de Ramon Llull, núm. 6, Sant Francesc Xavier, pel Registre General d'Entrada.  

c) La instància haurà d'estar signada pel titular de l'establiment i hi haurà d'emplenar-se correctament el “FULL D'INSCRIPCIÓ” del XVI Concurs d'Aparadorisme Nadalenc 2022.

d) El termini per presentar les inscripcions son del dia 21 de novembre fins el 12 de desembre de 2022 a les 13.30 hores.

4. Característiques del premi

S'estableixen les següents categories de premis:

  • Premi a la millor ambientació nadalenca: 200 € + Placa de reconeixement
  • Premi al millor muntatge comercial: 200 € + Placa de reconeixement
  • Premi a la originalitat: 200 € + Placa de reconeixement
  • Premi a la eco-creativitat: 200 € + Placa de reconeixement

5. Jurat i veredicte

  • El Jurat estarà format per professionals de diferents disciplines artístiques i del món de la publicitat de l'illa de Formentera.
  • La participació en el concurs comporta el ple reconeixement i acceptació d'aquestes bases i el veredicte del jurat.
  • La valoració del jurat es farà el dimarts 13 de desembre de 2022, per la tarda.

6. El lliurament dels premis es farà a cada establiment guardonat el dimecres dia 14 de desembre de 2022, a partir de les 12.00”.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Formentera, amb data de la signatura electrònica (21 de novembre de 2022)

La presidenta Ana Juan Torres

 

XVI CONCURS D'APARADORISME NADALENC 2022

FULL D'INSCRIPCIÓ

El termini de presentació es del dia 21 de novembre fins el 12 de desembre de 2022 a les 13.30 hores.

NOM COMERCIAL...........................................................................................................................................

NOM FISCAL....................................................................................................................................................

NIF EMPRESA................................................... ACTIVITAT............................................................................

DIRECCIÓ........................................................................................................................................................

LOCALITAT.......................................................................TELÈFON...............................................................

RESPONSABLE..............................................................................................................................................

El lliurament dels premis es farà a cada establiment guardonat el dimecres 14 de desembre a partir de les 12.00 hores.

De conformitat amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals us informem que la Cambra Oficial de Comerç tractarà mitjançant fitxer informatitzat les vostres dades facilitades, amb la finalitat de portar a terme les funcions que té encomanades conforme a la Llei 4/2014. En qualsevol moment podreu exercitar el dret d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades, a la seu de la Corporació.

L'ús de la informació facilitada per aquesta corporació podrà incidir només a l'esfera de l'activitat comercial o empresarial.

Formentera, ............. de ........................................ de 2022

Signatura:

 

 

Ho organitza

 

Cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera                                                             Consell Insular de Formentera

 

 

A LA PRESIDÈNCIA DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA